tag:blogger.com,1999:blog-221211258631236216.post3966326716221704797..comments2023-04-17T12:45:31.453+02:00Comments on Maj Korner: En stekgrytaMaj Kornerhttp://www.blogger.com/profile/03786081271965369905noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-221211258631236216.post-20840833289424786282010-06-24T09:07:54.068+02:002010-06-24T09:07:54.068+02:00Diska, torka, olja ibland. Bra med gjutjärn för då...Diska, torka, olja ibland. Bra med gjutjärn för då får man i sig lite extra järn också. <br />Åh, vad mitt ex försökte inbilla mig att det inte skulle användas diskmedel. Iofs behövs det knappast om man spolar hett vatten direkt efter användning innan den svalnat.Rutanhttp://rutan.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-221211258631236216.post-18369936346093900132010-06-23T23:05:59.849+02:002010-06-23T23:05:59.849+02:00Boktokig: Gjorde det jag med nu, det ska bli intre...Boktokig: Gjorde det jag med nu, det ska bli intressant att använda den nästa gång! Har tipsat lite till hos dig.<br /><br />Anna: Min är avlång den med och tung som jag vet inte vad.Maj Kornerhttps://www.blogger.com/profile/03786081271965369905noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-221211258631236216.post-39865649842156795172010-06-23T22:23:16.312+02:002010-06-23T22:23:16.312+02:00Jag har en likadan (en avlång). Min allra bästa gr...Jag har en likadan (en avlång). Min allra bästa gryta... ;)Annahttp://ballograf.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-221211258631236216.post-32426986421039967902010-06-23T21:36:30.540+02:002010-06-23T21:36:30.540+02:00Vi brukar också diska den med yes och sedan torka ...Vi brukar också diska den med yes och sedan torka den ordentligt innan den ställs undan i kastrullskåpet. Den har hållt sig fin länge.<br /><br />Den Trettonde historien har jag läst, men det var ett tips precis i min smak! Något mer tips?Boktokig Eva Boströmhttps://www.blogger.com/profile/01125497744839164780noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-221211258631236216.post-81748843355453664812010-06-23T20:35:32.939+02:002010-06-23T20:35:32.939+02:00Åsa: Eftersom min "intediskametod" inte ...Åsa: Eftersom min "intediskametod" inte funkat så jättebra så har jag absolut inte svårt att testa den andra. Har diskat den nu, medan jag kokade tevatten.Maj Kornerhttps://www.blogger.com/profile/03786081271965369905noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-221211258631236216.post-38774580953626704652010-06-23T20:31:54.738+02:002010-06-23T20:31:54.738+02:00Fru Venus: Jag brukar ta en plastslev att veva med...Fru Venus: Jag brukar ta en plastslev att veva med. Men varför ska man inte ha metall? <br /><br />frktjatlund: Samma här, grilla är en nåd att stilla bedja om, när man bor i lägenhet.Maj Kornerhttps://www.blogger.com/profile/03786081271965369905noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-221211258631236216.post-12235276047564413382010-06-23T20:31:52.660+02:002010-06-23T20:31:52.660+02:00Min "expert" har lärt sig "aldrig d...Min "expert" har lärt sig "aldrig diska" just på sitt gamla krogjobb i köket.<br />Vad jobbigt det blev nu då!Åsa Hellberghttps://www.blogger.com/profile/02513472484415936229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-221211258631236216.post-23875909557899146512010-06-23T20:28:36.270+02:002010-06-23T20:28:36.270+02:00Bra att det finns vettiga rådgivare. Jag har aldri...Bra att det finns vettiga rådgivare. Jag har aldrig ägt en stekgryta. Hos mig är det stekpanna eller ugn som gäller. Ibland grill, men inte så ofta som jag skulle önska.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-221211258631236216.post-66417724035793078192010-06-23T20:19:43.959+02:002010-06-23T20:19:43.959+02:00Håller med Lennart, man ska diska, men undvik meta...Håller med Lennart, man ska diska, men undvik metallbestick när du rör om :-)Fru Venushttps://www.blogger.com/profile/04809470306344922113noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-221211258631236216.post-58668812482810093152010-06-23T20:12:45.628+02:002010-06-23T20:12:45.628+02:00Lennart: Men oj! Då har jag ju gjort precis allt f...Lennart: Men oj! Då har jag ju gjort precis allt fel! Går genast iväg och diskar den med Yes.<br /><br />Stålull, är det okej för att ta bort lite fastbrända prickar?Maj Kornerhttps://www.blogger.com/profile/03786081271965369905noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-221211258631236216.post-35521248268867146412010-06-23T19:54:53.383+02:002010-06-23T19:54:53.383+02:00En gjutjärnsgryta ska ALLTID diskas med t.ex. Yes....En gjutjärnsgryta ska ALLTID diskas med t.ex. Yes. Olja aldrig in den och låt den stå! Efter diskning med Yes kan du torka den lite lätt så inte alltför stora rostfläckar ger sig till känna. Så behandlar iaf vi gjutjärnsgrytor på den restaurang jag har som födkrok. Kram!Lennart Petterssonhttp://absolutlennart.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-221211258631236216.post-56289887233878623312010-06-23T19:32:07.170+02:002010-06-23T19:32:07.170+02:00Nej, för jag är precis som du. Jag diskar också mi...Nej, för jag är precis som du. Jag diskar också min, om än milt (tycker jag). Jag har oljat och ställt på värme, det har hjälpt.Åsa Hellberghttps://www.blogger.com/profile/02513472484415936229noreply@blogger.com