tisdag 26 maj 2009

Studsande ängel

Den här avataren får jag när jag kommenterar hos de som har Wordpress. Jag har börjat vänja mig men i början tyckte jag att den såg ut som en arg fladdermus och det vill jag inte förknippas med. Nu har jag tittat lite närmare på den och ser det jag vill se istället. Det är mycket roligare att göra så. Istället ser jag en studsande ängel med galet hår. Mycket mer likt mitt verkliga jag.

9 kommentarer:

  1. Jag ser en varm härlig figur, öppen för nya intryck med flera olika alternativa sätt att ta sej framåt i livet.

    SvaraRadera
  2. Haha, så ser jag på min wordpressfigur också. första gången studsade jag till. Vilken ful liten sak. Helt galen. Men nu gillar jag den. Lite tokrolig och känslosam tycker jag den ser ut.

    SvaraRadera
  3. Ah, jag har inte reflekterat över att man alltid får samma... Måste genast in till Tandgnisslur och skriva något nonsens ;-)

    SvaraRadera
  4. Eeeeh, har du sett hur min avatar blir? Vad i hela friden har figuren på magen? En livmoder eller vad? Eller ska det vara munnen? Usch, den ser ju antingen väldigt korkad ut, eller lite elak...

    Var glad för din fina studsande ängel :-).

    SvaraRadera
  5. mockapocka: Din är ju tuff, Edward Scissorhands släng dig i väggen här kommer Mocka Swordsarms!

    Mamma J: Du har ju en sån där konserveringsring runt munnen, tittat för djup i syltburken? Och glatt röd med kaninöron, kan det bli bättre?

    SvaraRadera
  6. Studsande ängel, kan banne mig inte bli mer likt verkar det som!

    SvaraRadera
  7. Jag blir så glad av de söta små monstren.

    SvaraRadera
  8. Hos mig har du blivit en skuggfigur "Mystery man". Nu har jag ändrat så att alla som inte har någon egen avatar blir ett rutmönster.

    SvaraRadera
  9. frktjatlund: En person med tydliga konturer istället för en skugga, det är bra det!

    SvaraRadera