fredag 2 september 2011

Att glädjas åt

Helt plötsligt har förväntan och längtan återinträtt i mitt liv. Kanske beroende på att jag verkligen kört stenhårt med min träning och därmed mår ovanligt bra. Så nu ser jag fram emot:

Morgondagen. Jag blev bjuden på hundraårskalas där jag bott förut. Visserligen blev jag bjuden i sista minuten men det är helt okej. Jag vet att ibland kommer man på saker för sent. Och hade jag inte blivit bjuden så hade det varit helt okej det med, man kan inte alltid bjuda alla. Men roligt ska det bli! Och det är inte en hundraåring utan en fyrtio och en sextio.

Resan. Jag ser verkligen fram emot den. Där har träningen sin betydelse också, jag vill gärna palla att gå på kanten till Etnas krater.

Vad var det mer nu då? Nyss tyckte jag det var fyra saker jag såg fram emot men det här var ju bara två. Nåja, det räcker ju långt.

Jag kan ju lägga till fotbollsmatchen som börjar strax.

8 kommentarer:

 1. Härligt att du mår bra. Att ha saker att se fram emot är guld värt. Men fotboll, nja jag vet inte det får vara för min del.

  SvaraRadera
 2. Allt utom fotbollen låter bra

  SvaraRadera
 3. Skönt att du mår bra Maj

  SvaraRadera
 4. Bäst att ta ut glädjen i förskott, när det gäller fotboll. Så roligt att du har börjat längta igen och att du mår bra!

  SvaraRadera
 5. Skönt att få ett kvitto på att träningen ger resultat! Fotbollen såg jag också framemot - men den blev ju dagens glädjedipp.
  Ha så kul på kalaset!

  SvaraRadera
 6. Visst är det roligt att ha något att se fram emot.

  SvaraRadera
 7. Mysigt när förväntan och längtan slår till och sätter sig i kroppen. Det är så viktigt...

  SvaraRadera
 8. Vad härligt Maj, kör hårt! Och själv är jag så glad och tacksam över att mitt läsförbud är över. Tjuvstartar lite men så får det vara. Stor kram till dej.

  SvaraRadera