söndag 5 februari 2012

Lyxhelg


Fredagen började lite nervöst med tågstopp åt just det håll jag senare under eftermiddagen skulle åka. Hade tur så det hade löst sig och vi var bara tio minuter försenade iväg. Jag skulle iväg och träffa en av mina klasskompisar tillsammans med en annan av dem. Vi gick i samma klass från ettan till nian och har upplevt en hel massa tillsammans. Vi började träffas igen förra året. Det är så himla roligt att ha en historia och framförallt för att vi minns så olika saker. 

Vi åt middag "på stan" och så åkte vi till stugan där hon bor med sin man. Vi fick ett eget litet hus. Smällkallt ute, 18 grader. 
Dagen efter inträffade Lyxen, med stort L. Vi var på spa! Allra först en stund i bubbelpolen. Sen en ansiktskur med några alger, (spirolina?) som luktade choklad och en kroppsskrubbning med salt och lavendelolja och ett kurbad på det. I kopparbadkaret på bilden ovan med ett glas vitt vin. (visst påminner formen om en kista?) Lite massage på det och sen gick jag som på moln. Jag vågar inte ens tänka på vad det skulle ha kostat om vi skulle ha betalat för det, men det gjorde vi inte. Lyxigt i dubbel bemärkelse alltså. 


9 kommentarer:

 1. Wow! Det kallar jag lyx. Vad härligt. Var ligger det där fina stället? Eller är det privat?

  SvaraRadera
 2. Hellberg har aldrig varit på spa och tycker att det låter gudomligt.

  SvaraRadera
 3. Men åh, vilken härlig helg. Mysigt!

  SvaraRadera
 4. Å det låter helt underbart.

  SvaraRadera
 5. Gamla vänner och lyx, kan det bli bättre!?

  SvaraRadera
 6. Åh, det var du förtjänt av tycker jag!

  SvaraRadera
 7. Åh, det där verkar härligt!

  SvaraRadera
 8. Men, var har du tagit vägen????

  SvaraRadera
 9. Vart tog du vägen Maj? Saknar dig.

  SvaraRadera