lördag 9 juli 2011

Fyrkantig kväll

Som ni vet tittar jag inte särskilt mycket på teve. Jag ser sällan på filmer. Men ikväll gjorde jag det, hade fått låna den senaste Harry Potter filmen av en snäll kollega. Jag gick aldrig på den på bio när den kom i november, den jag brukar se Harry Potter med hade sett den redan och jag tycker det är rätt trist att gå på bio själv. Och få av mina jämnåriga vill se den.

Så då fick jag koppla in dvd:n igen. Den står lite för lång från teven för att få vara inkopplad jämt. Eller så är sladden för kort, välj själv. Men alltså, jag hade glömt vilket härligt ljud det blir med 5:1 högtalare! Mer än en gång hoppade jag till för att det knakade till bort i bokhyllan.

Och när den var slut och jag slog av den så ser jag att det är en dokumentär om Queen på teve så den kollar jag på nu. Så det här blev en väldigt fyrkantig kväll.

6 kommentarer:

 1. Potter såg jag inte. Men Queen ser jag. Mycket bra program.

  SvaraRadera
 2. Har läst alla böckerna, de är bra. Lite stolpigt översatta - ännu bättre på engelska. Filmerna klarar jag mig bra utan.

  SvaraRadera
 3. Såg de första filmerna på bio med barnen, men de senaste gick de fräckt nog på utan att ta med mig. Funderar på att läsa de engelska böckerna så småningom. Någon gång i framtiden... ;)

  SvaraRadera
 4. Jag hoppas att jag "får" gå med när sista filmen går upp nu på onsdag.

  SvaraRadera
 5. Jag väljer att sladden är för kort.

  SvaraRadera
 6. Åh, så synd att du bor så långt i från mig - du hade kunnat få göra mig och dottern sällskap på sista filmen! Jag fick det i morsdagspresent! :)
  Å hade hon inte varit hemma hade jag nog fått gå själv - mina jämnåriga är inte heller så intresserade av HP. Konstigt folk man umgås med?!

  SvaraRadera