fredag 29 juli 2011

Semestersammanfattning

Jag har suttit på balkongen och läst.

Jag har fyllt år och C gjorde tårta.
 Jag var på Fotografiska museet. (ser ni killen som är målad som bakgrunden?)


Jag har träffat mitt  barnbarn som nu är 3 månader, väger 5 kg och är modiga 58 cm lång.
Funderade på att skriva allt jag inte gjort men det kändes ändå mer deprimerande så jag avstår, för min egen skull, jag är tillräckligt bra att racka ner på mig själv ändå utan att behöva ha det svart på vitt.

Jo, jag har tränat också, det har jag varit duktigt med. Åkt till jobbet, där vi har en massa redskap/maskiner ungefär 3 gånger i veckan.

Sen är jag glad över tallrikarna jag fått av mitt x. När vi skilde oss delade vi upp porslinet och av den servis jag tycker bäst om har jag bara haft 4 tallrikar. Nu har jag jättemånga och dessutom uppläggningsfat och skål i samma serie. Vi kom överens om att vi skulle ge den andre om vi inte längre behövde dem.

Jag har inte läst så mycket bloggar ordentligt, bara skummat. Inte kommenterat. Jag har för första gången verkligen inte varit på humör för det. Det kanske blir som vanligt igen, nu när jag börjar jobba.

9 kommentarer:

 1. Ja, jag har också varit på Fotografiska, valde exakt samma bild som du! :-)
  Grattis i efterskott och jag håller med, varför sparka extra på sig med att skriva allt man inte gjort. Din lista med "det här har jag gjort" är väldigt trevlig att läsa.

  SvaraRadera
 2. Grattis i efterskott. Det tog ett tag innan jag såg gillen vid maskinen (jag fick förstora bilden och titta ett tag till - men sen såg jag honom)

  SvaraRadera
 3. Vad fin hon är!
  Jag tror att din blogglust kommer tillbaka. Är till och med säker på det.

  SvaraRadera
 4. Grattis i efterskott - men du, det där med allt man inte har gjort: Vad är det man SKA göra på semestern mer än att ta det lugnt. Egentligen? Och DET har du gjort. Flest aktiviteter på semestern är inte alls lika med "vinnare" utan snarare - den som först går in i väggen i höst!

  Jag tycker att det låter som en superskön semester, jag!

  SvaraRadera
 5. Vilken liten goding hon är. Du har gjort en hel del ju. En annan har ju hittills bara jobbat. Men snart så

  SvaraRadera
 6. Ser ut som du har haft en alldeles perfekt semester - varvat träning med tårta(grattis i efterskott förresten!), barnbarn och böcker!
  Å jag blir avis för att du har varit på Fotografiska! Men jag ser inte killen i bakgrunden...

  SvaraRadera
 7. Vilken liten goding! Och då menar jag inte tårtan utan det vackra lilla barnet. :)

  Och GRATTIS i efterskott!

  SvaraRadera
 8. Grattis! Är det din blomlåda, de skira växterna ser väldigt fina ut, såg något liknande inne i stan som också var så där jättefint.

  SvaraRadera
 9. Jag tycker det låter som en alldeles utmärkt semester.

  SvaraRadera