måndag 23 januari 2012

Timat


I fredags var C och jag och såg Spamalot. Jag köpte biljetter i oktober och så la jag biljetterna i varsitt kuvert och la under granen. Först fick jag mitt kuvert och där stod det "God jul mamma önskar C". Hon såg lite förvånad ut. Sen fick hon sin biljett. Den var rolig och bra och det är extra kul att gå med någon som är lättroad. Det var knappt hon trodde mig när jag berättade var orkestern satt.

Imorse var jag vänlig igen. Killen på parkeringplatsen bredvid hade ett tomt batteri så han fick koppla in sig på mitt. Han hade inte någon skruvmejsel för att få bort skyddet över batteriet, men han fick låna min morakniv. (som jag har för att kunna skära mig loss från bilbältet om det skulle behövas). Det var snällt av mig, jag som hade kommit i tid till jobbet annars.

7 kommentarer:

 1. Var satt orkestern?

  SvaraRadera
 2. Orkestern sitter mellan publiken och scenen men under själva scengolvet så man ser dem inte. Utom när dirigenten ställer sig upp.

  Och den var jättebra, min typ av humor. Särskilt när de ibland övergav manus och spånade och knappt kunde hålla sig för skratt själva.

  SvaraRadera
 3. Känns alltid bra att låna ut sin morakniv. Man vill ju att den ska bli använd och hur ofta behöver man skära loss sig från bältet liksom?

  SvaraRadera
 4. Jag såg Samalot för några veckor sedan. Men jag hajade inte att orkestern satt på udda ställe. Brukar den inte sitta dolda i ett dike framför scenen. Så upplevde jag att det var.

  SvaraRadera
 5. Spamalot ska det givetvis vara!

  SvaraRadera