tisdag 31 januari 2012

En timmes shopping

Tänk, idag shoppade jag en hel timme! Var jag inte duktig? Och jag tyckte inte ens att det var tråkigt, bara lite svettigt på slutet fast jag hade kappan uppknäppt. Lite grand berodde det väl på att jag var på en hyfsat rolig affär, den där som består av ett förnamn som börjar på C och ett efternamn som börjar på O och som började som postorderföretag i Insjön. Där trivs jag. Mockapärer och grejamojer. Jag köpte en brandvarnare och två plastlådor att ha i kylen. Kom på det härförliden, att det en av grönsakslådorna saknas i min kyl. Så nu köpte jag två smålådor som jag kan ha potatis och morötter i istället för att de ska ligga på på botten och skramla i sina påsar. Sen impulshandlade jag också. Ett stort förstoringsglas med belysning. Pensionärsvarning på det? Har nämligen antydan till lust att brodera igen. Jag har ett yttepyttelitet broderi som jag köpte i Örebro för en massa år sen. Det vore lagom.

Sen köpte jag mascara och hudkräm och åkte jag hem och fikade. Och förresten, jag stack näsan in i en klädesaffär och en hobbyaffär också. Duktig där!

8 kommentarer:

 1. Jag älskar att strosa runt i den där affären! Förstår inte alls varför det kallas "Gubbdagis"!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Där kan man verkligen hitta fiffiga grejor som man inte alls visste fanns. Eller att man behövde...

   Radera
 2. Vad roligt det kan vara! Att shoppa.
  Fast jag föredrar bokshopping före Claes Ohlsson, måste jag säga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. När det gäller böcker är jag bekväm och handlar på nätet. Men då måste man nästan veta vad man ska ha, vet man inte det är det lättare att gå i en bokhandel och vända på böcker.

   Radera
 3. Visste inte att de hade hudkräm och mascara i den affären.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha,nä! Det var faktiskt i en annan affär.

   Radera
 4. Tänk att jag helt plötsligt är lite sugen på att brodera - fast jag aldrig gjort det förr! Kommentar på det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. När fan blir gammal blir han religiös?

   Radera