lördag 17 december 2011

En annan dag

Vaknade halvsex, väldigt onödigt en lördag. Visserligen hade jag tänk gå upp skapligt för att hänga på låset i centrum och åtminstone handla några saker innan folkhopen stormar in. Men av det blev intet för idag har jag alldeles för ont för att kunna göra något sådan. Jag har ju varit så lyckligt förskonad i flera månader att jag nästan glömt hur det kan vara. Hoppas jag fixar att baka rågkakor istället. 

Halvett i natt fick jag sms, trodde det var från C men det var ett meddelande om att saker jag beställt på nätet nu var färdigpackade för leverans. Skänkte en tanke till den stackare som jobbade mitt i natten med att fixa mina julklappar.

Det är snöblandat regn ute. Eller "det regnar slask" som C sa nyss.

4 kommentarer:

 1. Jag brukar också ha en tendens att vakna tidigt på helgerna, oftast redan vid fem. Och det känns ju väldigt onödigt som du skriver. Men jag hoppas att värken ger med sig och inte biter sig fast, nu när du sluppit den så länge.

  SvaraRadera
 2. Nämen, varför får du ont nu så plötsligt din stackare?

  SvaraRadera
 3. Hoppas det är tillfällig smärta du råkat ut för. Kanske har du ont idag för att njuta extra mkt när du är helt smärtfri resten av månaden.

  SvaraRadera
 4. Ja, det regnar verkligen slask. Bra uttryck.

  SvaraRadera