onsdag 14 december 2011

Minikonsert

Nu har jag sjungit i en kyrka i en lite tillfällig kör jag varit med i en månad. Det ÄR alltid roligt att sjunga och det ÄR roligt att sjunga inför folk. I alla fall när man gör det i sällskap med andra. Jag tror det lät bra, det gjorde det i min hörna bland sopranerna och med tenorerna bredvid. För mig, som tidigare bara sjungit i jättekör med flera hundra personer var det en ny upplevelse att stå så nära de andra stämmorna. Det var riktigt läcker att höra hur väl alla stämmorna stämde med varandra. Så nu är jag trött igen. Jag var förresten lika trött i morse som jag var när jag gick och la mig. Och veckan har gått så fort, jag hade tänkt ta ledigt på torsdag för att handla lite julklappar men inser att det är torsdag redan imorrn! Så det går ju inte, jag har inte förberett på jobbet för att kunna vara ledig.

5 kommentarer:

 1. Har du helt hoppat av den stora kören?

  Jag har planer på att hoppa på min mellanstora efter jul.

  SvaraRadera
 2. Jag kanske börjar igen till våren, känner lite sångabstinens. Helst skulle jag vilja sjunga i en lite mindre kör, men ingen kyrkokör. Men inte pyttelite så jag hörs alltför väl.

  SvaraRadera
 3. Dagarna går ruskigt fort såhär i juletid - märkligt med tanke på att det tar så lång till till våren kommer...

  SvaraRadera
 4. Det är så himla roligt att sjunga i kör. "min" kör blev nedlagd i höstas, kom av mig lite men nu vill jag börja igen. Man blir ju glad när man sjunger!

  SvaraRadera
 5. Jag saknar det. Och dej.

  SvaraRadera