tisdag 8 november 2011

Novemberpelargoner

Härlig dag! Lite solsken mitt på dagen, ett underbart ljus på eftermiddagen och en vacker solnedgång. Den speglade sig i rutmönstret av småfönster på baksidan av en gammal bensinmack och jag ville fotografera. Men som vanligt när jag sitter i bilen så gör jag inte det, krångligt att hitta någonstans att göra av bilen och sen var det ett staket också. Så jag fick nöja mig med synintrycket.

Grannen ovanpå har börjat med något nytt. Det skulle kunna vara riverdance, hopprep eller något dansprogram på en spelkonsol. Låter gör det. Men det får lov att gå an, iaf så här tidigt på kvällen.

Idag lagade jag Pekingsoppa. Den blev jättegod. Pelargonerna på balkongen blommar fortfarande om än inte lika välansade som om sommaren.

3 kommentarer:

  1. Jag har ett stor bunke med superfina pellisar utomhus fortfarande. Men nu ska det tydligen bli kallare så snart måste de nog in ändå. tyvärr.

    SvaraRadera
  2. Det finns ju novemberkaktus så novemberpelargon är väl inte så konstigt? :) Funderar på om jag måste klippa gräset innan första advent...hihi

    SvaraRadera
  3. Jag mailade en sak till dig nyss. Tänkte att det skulle kunna vara något för dig.

    SvaraRadera