söndag 20 november 2011

Så mycket


Så mycket att göra och så lite tid! Det måste vara avigsidan av att må bra! Fast jag klagar inte över det, absolut inte. En snabbsammanfattning.

I onsdags hade jag bytt grupp på vattengympan till en tidigare grupp. Det var jättekul för de blev så förvånade när  jag steppade in i min svarta baddräkt och min färgglada badmössa med skärm fram och en propeller upptill. Själva hade de rosa och blommiga badmössor. Jag gillar faktiskt att sticka ut. När vi skulle göra en rörelse där man liksom snurrar runt i vattnet kunde jag inte låta bli att säga "Kolla vad det är bra med propellern!" Och då skrattade de. Sen gick jag iväg till ett körprojekt som jag är med i, fyra onsdagar. Kände mig hyfsat obekväm (alla andra är ju så bra på att sjunga, jag är ju bara medioker-tänket). Rätt som det var knackade någon mig på axlen, det var en bloggkompis och hennes dotter! Jag blev jätteglad och allt blev genast mycket roligare.

I torsdags var jag och träffade gänget med jättegamla jobbarkompisar som jag träffar några gånger om året. En öl här, en middag där och en öl till på ett tredje ställe, precis som vanligt.

Sen vart det fredag och efter träningen  röjde jag upp lite hemma. En kompis skulle komma och hämta sina reservnycklar som hon har hos mig så jag bjöd in henne på ett glas vin. Sen var det hårtvätt och packning.

I lördags (det var igår va?) åkte jag till det där stället på "landet" som jag brukar åka till. Det var kransbindning i bygdegården på eftermidagen. Hela kassar med olika mossor, gran, en, tall, snöbär och lummer att ta av. Jag gjorde två kransar, ett hjärta, en lång pinne och en korg. Och sen drack vi vin i någons kök. 

Idag fick jag några kilo älgfärs innan jag åkte hem. (av han den där som nog är lite förtjust i mig)


7 kommentarer:

 1. Låter som du haft en bra vecka! Tips: blanda i fetaost i älgfärsen och gör små pannbiffar - supergott!

  SvaraRadera
 2. Justja, du är ju förstås van vid vilt. Ska prova med det, det behövs ju något i eftersom det är så ofett kött.

  SvaraRadera
 3. Lite bacon när du steker är också gott. Vilken vecka! Låter som väldigt kul trots att den var så intensiv. Din badmössa skulle jag gärna vilja se!

  SvaraRadera
 4. Älgfärs, aha!
  Du vet väl att älgfärs är köttets motsvarighet till blommornas röda ros...?

  Ha på dig propellerbadmössan nästa gång ni ses och så bloggar du om det sen. Kan inte gå fel.

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga dagar du berättar om! Du måste se bedårande ut i din badmössa! Hade gärna sett en bild! :)

  SvaraRadera
 6. Veckor av det där slaget är roliga! Och snälla - kan du inte lägga ut ett kort på propellermössan? :)

  SvaraRadera
 7. Jag tror jag har ett gammalt inlägg med mössan i, ska se om jag hittar det.

  SvaraRadera