torsdag 11 augusti 2011

En nötskalsdag

Försökte lägga mig tidigt igår. De gick sådär. Sen sov jag inte så bra heller. Nu är jag trött. Lite påverkade är jag också av att en arbetsuppgift på jobbet kommer försvinna. Är rädd för att vi ska få för lite att göra så att jag sitter löst till igen. Förhoppningsvis inte.

Lagade hittepåmat idag, tog vad som fanns. Sen spelade C och jag ett tärningspel. Jag förlorade stort.Jag kände mig lite kulen och satte på mig en tröja. En röd.

Det var denna dag, i ett nötskal.

8 kommentarer:

 1. Det känns som en sån där kväll för mig med. Lite kulen, och jag har varma sockar på mig. Hoppas du slipper sitta löst på jobbet.

  SvaraRadera
 2. Är det bara jag som tycker det ska bli lite mysigt med lite kulet nu. Lite mörker, lite tända ljus, mjuka varma koftor, varmt kaffe. Hmm jag börjar tro att jag är besatt eller nåt.

  SvaraRadera
 3. Nej jag håller med dej Mea, kulet utanför och varmt och ombonat runt oss. Och vilken glädje jag kände idag Maj, skrev det inne på min blogg, men jag fick lust att dansa ett par varv när jag såg din kommentar. KRAM

  SvaraRadera
 4. Åh, jag vill ha en röd tröja!
  Är blekast i stan och skulle behöva lite pifferi av färgglada kläder.

  SvaraRadera
 5. Ljumma höstdagar, kurakvällar - det ser jag framemot!
  Sov också dåligt - har det men månen att göra?
  Jobboro kan ju i och för sig tränga sig in i det mesta, håller tummen för att du inte behöver ora dig!

  SvaraRadera
 6. Bara 15 grader och svalt som attan inne imorse. Måste nog elda en brasa. Snart är det höst!

  SvaraRadera
 7. Alltså, jag gillar hösten! Men jag vill ta en sak i taget, är det sommar så lever jag i den. Sen när hösten kommer så vet jag att jag kommer tycka om den med. Iaf i början, sen när november kommer så kanske jag inte är lika förtjust.

  SvaraRadera
 8. I looove november! Jag tycker den har oförtjänt dåligt rykte. Man tänder massa ljus och kryper upp i en hörna med en bok. Kan inte bli bättre.

  SvaraRadera