tisdag 23 augusti 2011

Resdags

Dags för en resa igen! Förra årets kryssning var så lyckad att vi, alltså syrran och jag, bestämde oss för att göra en till. Denna gång från Rom till Sicilien, Aten, nåt ställe som börjar på K i Turkiet och Kreta. Vi åker om en dryg månad och hoppas på att det blir hyfsat väder fast det är sent på säsongen. Men klarar man fem regndagar i Barcelona så klarar man ju allt, eller hur? Hytt med balkong denna gång också, det var så ljuvligt att sova med havsluften böljade i rummet.

Idag har spanjorskan åkt hem. Det var jättetrevligt att ha henne här men också skönt att återerövra hemmet. Hon var väldigt lättsam och enkel att ha att göra med och hon åt precis allt vi ställde fram och tyckte det var gott.

9 kommentarer:

 1. Å kryssning, det låter så lyigt tycker jag!

  SvaraRadera
 2. Det låter helt fantastiskt. Hälsa Rom från mig. :)

  SvaraRadera
 3. Kryssning ska jag också unna mig någon gång! Tilltalas väldigt av tanken på att sova med balkongdörren öppen och höra havet!

  SvaraRadera
 4. Härligt med kryssning! Sådana där gäster gillar man, de som äter det som ställs fram!

  SvaraRadera
 5. Och jag åker på kryssning i slutet av september - från Venedig och mot Grekland. Det ska bli så spännande. På din inrådan tog vi balkonghytt :-)

  SvaraRadera
 6. Det låter faktiskt riktigt kul med den där kryssningen. Man kanske skulle fundera på någon slikt ... Vi var på Ålandskryssning ett dygn förra vecka - bottentrist. Aldrig mer.

  SvaraRadera
 7. Åh, vad härligt det låter! Jag tror att ni får superväder. September är ju fortfarande en sommarmånad vid medelhavet.

  SvaraRadera
 8. September är i regel en helt ljuvlig månad i Medelhavstrakten...
  Det är då vindruvor, fikon och oliver mognar.

  SvaraRadera
 9. Åh det kommer att bli härligt, ljumma nätter till havs med öppen balkongdörr, tack för balkongtipset!

  SvaraRadera