fredag 28 oktober 2011

Stiltje

Ur digitalt social synvinkel har verkligen fredagar lågvattenmärket. Inga nya blogginlägg, mitt onlinespel är mer eller minde orörligt och uppdateringar på facebook få. Och det är precis denna dag i veckan jag är som mest ledig och som mest sugen på att interagera med andra människor. Men, de har väl sitt i den analoga världen.

Så antingen tittar jag på något hjärndödande och passiviserande teveprogram, läser min bok eller tvättar håret.

9 kommentarer:

 1. Jag tittar på ett hjärndödande, passiverande program och försöker läsa bloggar samtidigt.
  Någon hårtvätt kommer det inte bli tal om.

  SvaraRadera
 2. Hårtvätt är för jobbigt. Det gör jag på morgonen när jag ändå måste skaka liv i mig. Jag tittar på hjärndöd tv, spelar wordfeud, Singelmamman även där, och läser bloggar. Inget helhjärtat som du förstår. Vill helst lägga mig i sängen, men dottern är ute.

  SvaraRadera
 3. Er kan man lita på!

  Jag önskar jag vore bättre på alfapetsliknande spel, men trots att jag är en ordälskare så är jag skitkass på de där bokstavsomkastande spelen. Antagligen är det någon annan egenskap som jag inte har som ska till. Typ, spatial förmåga eller nåt.

  SvaraRadera
 4. Åh, synd att det är en bit emellan oss - annars hade jag kunnat bjuda på ett glas vitt och löst världsprobelmen med dig! Men jag har ägnat mig åt ungefär lika hjärndöda aktivteter som de andra, plus vinet då.

  SvaraRadera
 5. Jo, det hade ju tagit några timmar om vi skulle bestämt träff! Och vin drack jag med till middagen. Nu tror jag bestämt att jag kan få lägga mig och läsa iaf. Känns rätt bra det med.

  SvaraRadera
 6. Och jag sitter och läser ikapp bloggar. Hoppas att helgen din blir bra! :-)

  SvaraRadera
 7. Och jag sitter och gör ingenting

  SvaraRadera
 8. Hjärndödande kan vara upplyftande, i alla fall i Farsta.

  SvaraRadera
 9. Petra: Du har varit lite tyst, men har väl haft fullt upp gissar jag.

  Mea: Jag tror inte du gör ingenting, jag tror du tänker.

  Åsa: Du menar som jämförelse?

  SvaraRadera