tisdag 18 oktober 2011

Välmående

Mitt välmående tycks sprida sig som cirklar på vattnet, ut till de mest förvånande områden. Jag har shoppat idag! Utan att vara tvungen till det och utan min pesonal shopper, syrran. Helt frivilligt åkte jag till ett köpcentrum, egentligen för att köpa de ack så nödvändiga strumpbyxorna men köpte även en blus. Jag tyckte inte ens att det var vare sig jobbigt eller tråkigt. Nästan roligt, faktiskt. Men det som var absolut roligast var att jag var in i en såndär lite dyrare affär, där en kjol kostar 1400 och en blus runt tusenlappen. Jag köpte inget men frågade om jag möjligen kunde få köpa några kjolgalgar. Jag vill nämligen ha den där sorten som man sätter innanför kjollinningen och spänner ut och jag tog med några såna på semestern och glömde dem givetvis kvar i hytten. Och kan du tänka dig, jag fick 3 galgar! Bara sådär. Lycka.

Och jag som gärna skjuter upp saker, har beställt tid för att skifta däck, det ska jag göra imorrn så nu ska jag åka till syrran och hämta mina vinterdäck som står i hennes garage.

Det står väl inte på förrän jag har beställt tid hos frissan och tid för service på bilen också, om det ska fortsätta på det här viset!

2 kommentarer: