fredag 10 september 2010

Ännu en dag

Ännu en dag som försvann i ett nafs. Jag tyckte jag nyss gick upp och nu är det redan kväller och himlen är inte längre ljus. Tog en sväng i skogen, denna gång med en jobbarkompis. Inte en kantarell så långt ögat kunde skåda. Och relativt renons på andra svampar också vilket brukar betyda att det inte är bra. Inte kantarallbra. Men det var skönt att komma ut i skogen en sväng och inte ett dugg rädd var jag denna gång.

Har ätit smarrig middag och sitter just nu och möljar i mig godis. Som jag köpte redan igår. En del kallar det karaktär, jag kallar det brist på tillfälle, eftersom jag var på bokcirkeln igår.

Sen hade jag ett blogginlägg på tungan i morse.. vad var det nu? Jaja, det kommer sen!

5 kommentarer:

 1. Mmmmm, kantareller. Har inte haft tid att gå i skogen en enda gång i höst - ännu iaf ... Längtar faktiskt efter det men hinner inte ...

  SvaraRadera
 2. I skogen här i närheten ska det finnas gott om svamp har jag hört. Har själv inte varit där uppe och kollat och vet väl knappt ens hur en kantarell ser ut.

  SvaraRadera
 3. Det där känner man igen. Att tiden bara "springer iväg". Ålderstecken, kanske... ;)

  SvaraRadera
 4. Skog? Det känns som om jag bara har sett sådan på bild senaste året.
  Det låter skönt att få lite sådana dofter i näsan.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att hela den här veckan har varit precis så. Klev upp i måndags morse och så vips var det fredag kväll. Hoppas att helgen går lite långsammare (inser dock att så mest troligt inte alls kommer att vara fallet - snart är det måndag morgon igen).

  SvaraRadera