tisdag 28 september 2010

Nu ligger jag efter!

Även fast jag gjort jättemycket så ligger jag efter! Igår var det ju kören och då hann jag inte med särskilt mycket. Idag har jag packat upp och burit omkring saker här hemma till rätt ställen. Handlat och tvättat och dessutom pratat i telefon en hel massa, något jag inte gör särskilt ofta. Laddat över bilderna från kameran har jag också gjort och ätit rotmos. Fast det var inget gott, jag köpte en sån där tub och det ska jag inte göra någon mer gång. Det är ju inte direkt svårt att göra rotmos men bekvämligheten tog över.

Hade trott jag skulle hinna läsa en massa bloggar men det har jag inte. 

Löven har fallit från lönnen utanför mitt köksfönster. Det blev jättetydligt när jag kom hem idag för det var så ovanligt ljust i köket. Nu får jag lov att komma ihåg att dra ner gardinen där så jag inte blir anmäld för förargelseväckande utseende när jag springer omkring halvnaken innan läggdags.

Om en liten vecka kommer C hem, så den planeringen har tagit fart också. Hon förväntar sig pukor och trumpeter när hon anländer. Hon var med när storebror varit i Afrika tre veckor med sin gymnasieklass och då hade vi hängt en stor banderoll med orden "Välkommen hem!" mellan fönstret i huset vi bodde i då. Det har hon nogsamt påmint om nu!

Såna här söta små djur gjorde vår "rumsuppassare" på båten varje kväll.

9 kommentarer:

 1. Hej! Jag vill himlans gärna följa din blogg, som jag har hittat via Singelmamman. Jag och maken har dessutom precis funderat på Medelhavskryssning nästa år när jag fyller typ jämnt. Så lämpligt att börja läsa din blogg nu alltså. :)

  SvaraRadera
 2. Klart ungen ska tas emot med pukor och trumpeter! Kul att du är hemma igen!

  SvaraRadera
 3. Kul att du är hemma, ska läsa ikapp men inte ikväll, ska upp tidigt imorgon och vill inte slarvläsa, men imorgon blir det ordentlig läsning, nu blir det bara en välkommenhemkram till Maj.

  SvaraRadera
 4. Hej Petra! Kul att du vill det! Jag blir alltid lite förvånat smickrad när någon vill det.

  Jag ska berätta mer om resan senare i veckan. Och fråga gärna om det är något särskilt du undrar över.

  Magica: Tack! Och du med, såg att du varit i Göteborg och vänt.

  Trollis: Det blir bra det, så du inte missar något ord eller så. :-) Och tack för välkomnadet.

  SvaraRadera
 5. Vad roligt att du är nöjd med din resa :-) Hoppas du hinner varva ner lite också, njuta av dina minnen och förbereda dotterns ankomst! Nattikram

  SvaraRadera
 6. Välkommen hem igen. Ser också fram emot din resa. Och så har du en Award att hämta hos mig.

  SvaraRadera
 7. Välkommen hem. Ska försöka läsa ikapp. Jag har haft så mycket för mig att jag liksom inte alls hunnit med datorn och bloggandet än mindre titta in till alla. men det kommer snart andra tider.

  SvaraRadera
 8. Klart att ungen ska ha minst en banderoll.

  SvaraRadera
 9. Vilket roligt djur! Var det olika varje dag? Helt fantastiskt! Det verkar ha varit en riktig mysresa, som jag ska få läsa om snart.

  SvaraRadera