måndag 13 september 2010

En liten människa

Sökes: En liten människa, gärna smidig och vig. Om ingen sådan finns tillgänglig så går det bra med en normalstor men uppfinningsrik. Helst en med ett verktyg som går att vinkla i två gånger 90 grader. Eller en person som har egna ideér om hur problem ska lösas. I värsta fall får jag ta en som är bra att sikta med vattenslang.

Balkongdörren har delat sig i två delar. Den yttersta delen sitter liksom fast i karmen och den inre följer med en liten bit in när jag försöker öppna. Jag har fönster mot balkongen också, men de är "runt hörnet" så jag kan inte bara luta mig ut och trycka in dörren. Det är där den lilla människan kommer in i bilden, som kan kliva ut genom fönstret. Eller om man kan putta med något verktyg som går att ställa in i fasta vinkar. 

Annars kommer mina balkongblommor bleka döden dö. I förtid.


7 kommentarer:

 1. Ring brandkåren, de kanske kan hjälpa dig att vattna. Och till på köpet kanske det är en stilig brandmän som du kan få bjuda på lite kaffe.

  Du vet, när man plötsligt får besök, ska man tydligen bjuda på en kopp Gevalia. Du har väl Gevalia hemma hoppas jag... ;)

  SvaraRadera
 2. Aj då, du måste få hjälp! Ring Nisse på Manpower!

  SvaraRadera
 3. Mandelblom: Det står Gevalia på plåtburken men det är andra bönor i den!

  Fru Venus: Jag tror han är friställd och arbetslös och går på aktivitetsstöd eller något. Och så har han blivit lite deprimerad och började dricka lite för mycket så hans fru har gått ifrån honom. Nu ligger han efter med räkningarna så nästa månad blir han nog vräkt. Och någon mobil har han inte så jag kan inte ringa.

  SvaraRadera
 4. Har försökt fatta hur den dörren sitter fast med karm, två fönster, vinklar mm Men nej det står still helt och hållet.
  Dessutom börjar jag undra om jag egentligen inte heter ManpowerNisse.

  SvaraRadera
 5. Hej. Trevlig blogg du har!
  Det där med brandkåren, bra tips! =)

  SvaraRadera
 6. Ja, alltså i det här hushållet finns en liten, vig människa. Det är garanterat inte jag. Nu bor vi ju inte nära varandra men OM, hade du fått låna den lilla, viga människan en stund. Hoppas det ordnar sig, vore synd på så fina blommor!

  SvaraRadera
 7. Mea: Jag ska ta en bild så fattar du. Tusen ord, du vet.

  Ting o Tankar: Trevligt med ett nytt ansikte! Eller fönster, i ditt fall! :-)

  Cina: Jag tror visst det är du!

  SvaraRadera