tisdag 7 september 2010

Kurs(intens)iv

Har varit på service/kommunikationskurs idag, del ett av fyra. Det är inte så ofta vi gör sån't på mitt jobb så jag känner mig inte trött på att kursa, tvärtom. Även om ämnet är generellt och jag har gått liknade tidigare så är det likförbaskat inspirerande. Det är roligt att träffa kollegor jag känner sen tidigare, utanför jobbet. Det är intressant att lära känna nya kollegor. Det är berikande att få nya infallsvinklar. Det är uppmuntrande att bli sedd och få beröm. Det är utmanade att göra saker jag inte egentligen är bekväm med men göra dem ändå. Det är lyxigt att äta god lunch och gratis. Jag kan inte komma på något negativt alls, faktiskt. Det var till och med hyfsat bekväma stolar!

Fast. Jag känner mig lite trött i pallet nu. Och dessutom känner jag att jag har en hals, men det tänker jag ignorera, då kanske det försvinner. Eller så är det min kropps sätt att säga till att det är dags för en kväll med godis (har fasiken inte ätit lördagsgodis på två veckor!) eller en långsovning.

Är inte ett dugg hungrig, men måste ju äta något såklart. En omelett blir nog lagom, både ur mättnadssynvikel och ansträngningsnivå.

Jag har inte hunnit läsa och kommentera hos er på flera dagar nu, det har gått för runt.

4 kommentarer:

 1. Men det är ju bra att du känner att du har en hals. Vore illa om du kände att du inte hade någon =)

  SvaraRadera
 2. Kul med kurs. Hinner du vila upp dig mellan kurserna eller kör ni alla fyra delarna på rad

  SvaraRadera
 3. Mea: Att ha huvudet direkt på axlarna vore obekvämt. Nästan snäppet värre än att ha det under armen. :-)

  Shamrock: Det är med mellanrum, nästa gång är i oktober. Vi skulle få lite uppgifter via mejl, att lösa till nästa gång.

  SvaraRadera
 4. Inte ätit godis på 14 dagar! HA HA HA!!! Ynkligt. Har inte ätit godis sedan Dackefejden ...

  SvaraRadera