fredag 17 september 2010

I packningstagen

Har tagit fram två klänningar (!), badkläder och vanliga kläder. Med en liten övervikt till "fina" kläder i den mån min garderob kan uppbringa sådana. Har lagt fram matchande smycken och fyllt tusen småburkar med allt från tvättmedel till duschkräm. Alla möjliga sorts batterier ligger på laddning. Nu återstår att vika så snyggt som möjligt och lägga ner i min röda resväska. Två par skor ligger redan där och väntar på sällskap. 

Och vart ska jag åka då? Ja, med tanke på badkläderna så har ni ju fattat att det inte är norrut i alla fall. Söderut ska vi, jag och syrran. Jag ska vara hos henne 0440 imorrn bitti! Har inte ens vågat tänka ut hur dags jag måste gå upp då. Vi flyger till Malaga och där ska vi gå ombord på båten Visions of the Seas som ska ta oss på en veckas rundtur i Medelhavet. Två dagar till havs och resterande dagarna ska vi göra strandhugg på Korsika, Sardinien, Mallorca och utanför Rom.

Vi har en hytt med balkong. Det känns lyxigt. Hoppas det inte är något problem med balkondörren så man kan sova med den öppen och få in lite havsluft och havsbrus. På båten finns skridskobana och klättervägg, något jag troligen inte kommer utnyttja. Men det finns bassänger, gym, spa och barer. Restauranger och underhållning. Hoppas det finns en pianobar, jag är barnsligt förtjust i pianonbarer. Casinot vet jag att syrran vill till.

Sen blir det ju intressant att vara på en ny plats och i flera fall ett nytt land varje morgon. Vi kommer inte ta så många arrangerade turer i land, det är roligare (och billigare) att ströva på egen hand.

Sen har vi en extra natt i Malaga på vägen hem. Det är lite för långt för att vi ska kunna ta oss till Alhambra vilket jag hade tyckt om, men det finns säkert annat att kolla på. (affärer, hör jag för mitt inre öra att syrran säger)  Nästa söndag, sent, kommer vi hem.

Ni får inte blogga om några viktiga saker medan jag är borta!

15 kommentarer:

 1. Ojojoj undrar om jag inte fick in en fullpottare där =)Hoppas ni får jättekul med god mat, god dryck och många flirtar

  SvaraRadera
 2. Jag bloggar aldrig om något viktigt :-) Jag har bekanta som gjort samma kryssning och de var helnöjda! Önskar dig och syster en underbar resa och skön semester! Kram

  SvaraRadera
 3. Åh lycka till! (Eller sägar man inte så?) Jag tror att det kommer att bli toppenkanonbra! Och om jag bloggar om ngt viktigt ska jag försöka komma ihåg att skriva en kommentar hos dig.

  SvaraRadera
 4. Mea: Jo, du var väldigt skicklig i att komma på vad det var!

  Fru Venus: Åjo, nog gör du det! Och tack!

  Singlis: Det blir bra det!

  SvaraRadera
 5. Men, vilken härlig resa.
  Glöm inte att ta många bilder (du som kan det där)!

  SvaraRadera
 6. Jag tror jag skiter i att blogga överhuvudtaget medan du är borta, jag kommer bara sitta här och vara avundsjuuuk! Shit, va härligt det låter!!!
  Hoppas ni får det jättejättebra!

  SvaraRadera
 7. Jezuuz va härligt det låter! Ska tänka på dig varje dag! Ha det så HIMLANS HÄRLIGT! Inte *avis* alls ...

  SvaraRadera
 8. Ha det så bra nu Maj och jag har hittills inte bloggat om viktiga saker och har ingen tanke på att börja nu, ;D

  SvaraRadera
 9. Det låter hur härligt som helst. Jag är inte lite avundsjuk utan mycket. Hur som helst ha det nu så himla härligt och njut av varje sekund.

  SvaraRadera
 10. Så tomt det känns utan dagliga Majinlägg

  SvaraRadera
 11. Håller med du Mea, riktigt tomt.

  SvaraRadera
 12. Hoppas du har en alldeles underbar resa, det är du väl värd! Kan du vänligen puffa ner värmen och solen lite söderut, det tycks vara sent med det i år... :-)

  SvaraRadera
 13. Nu har du varit borta länge.

  SvaraRadera