fredag 3 september 2010

Jag vann!

Det var jättekul! Jag tror det gick bra också, det kändes så i alla fall. När vi träffades på Råsunda IP för en sista genomgång innan matchen så fick vi ändra hela upplägget. Från början skulle vi stått i mittcirkeln men Ungern hade begärt vattning av planen så vi fick stå vid ena långsidan istället. Det känns ju lite bekvämare och dessutom såg jag ju bara ena långsidan, de andra tre sidorna märkte jag inte. 

Innan var jag rätt tyst och introvert, kunde inte ens se koncentrerat på första halvlek. När vi sen gick ner och hade våra likadana tröjor på oss och fotbollar under armarna och väntade på att gå in på plan så steg stämningen och all nervositet rann av och det var bara roligt! Alla log mot varandra och så gick vi in. Jag tittade noga var jag satte fötterna, det låg ormbon med kablar på marken. Och sen. Mina fötter nuddade Nationalstadions gräs! Det gick så fort bara, som ett andetag så var det över. Fick sms från grabbarna på jobbet, de påstod att de hade sett mig på teve och att det såg bra ut. 

Och bollen, den kastade jag ut. Det var lite allmänt kaos sådär och det var jättemånga som kastade.
Ha, jag gjorde det!

13 kommentarer:

 1. Duktigt gjort och du såg urtjusig ut =)Ibland är det bra att kolla web-tv istället för är man tillräckligt snabb kan man få till en print screen hahaha

  SvaraRadera
 2. Haha, du skojar! Du tog väl en med vidöppen mun och dallrande dubbelhakor? Såg sen när jag kom hem att jag hade en kragsnibb stod upp under tröjan. Typiskt mig!

  SvaraRadera
 3. Aaaah, va kul! =D =D
  Var kan man se det om man var så korkad så att man satt och åkte tåg när det visades på TV?

  SvaraRadera
 4. Det kom så plötsligt under ett par sekunder så jag fick ju klicka snabbt och hoppas på det bästa. Jag mailar över bilden så får du se.

  SvaraRadera
 5. Nilla: Du satt väl och flörtade med en skäggig fransman förstås!

  SvaraRadera
 6. Nej, men med en gymnasielärare från Stockholm med skäggstubb och långt blont hår i hästsvans på ryggen. Minsann. Fast det var inte så mycket flört om jag ska vara ärlig. Bara prat.

  SvaraRadera
 7. Läser först nu vad du hållit på och gruvat dig för och så gick det hur bra som helst. Min man var nära att fånga en boll, kanske var det din.

  SvaraRadera
 8. När vi stod i trappan upp till plan innan vi skulle in, så skämtade vi om att skriva sitt telefonnummer på och kasta bollen till nån snygging. :-)

  SvaraRadera
 9. Grattis, kul, bra. Du KAN VISST!!!!!

  SvaraRadera
 10. HAHAHA, klart du gjorde, inte undra på att de vann matchen sen.

  SvaraRadera