söndag 12 september 2010

Kanin

Jag öppnade en väska och ut hoppade en kanin som varit borta i 5 månader. Den såg frisk och kry ut förutom att den hade lite dimmiga ögon. Jag gav den först vatten att dricka och sen fick den torrfoder.

På körsången var det en tjej som pratade så jag inte hörde vad körledaren sa. Jag sa till henne att jag inte hörde för att hon pratade och hon blev jättesur. På vägen ut så "tog" hon alla mina kompisar, la armen om dem och kastade en blick över axeln på mig och log elakt.

Inte på riktigt alltså, utan jag har drömt det här i natt. Har sovit 11 timmar igen, vad är det för fel på mig? Känner mig inte ens pigg när jag vaknat.

Syrran ringde så jag ska över till henne på eftermiddagen så vi får göra lite finplanering angående resan. Hon vill väl diskutera kläder och jag kommer undra vilka böcker hon tar med, om vi kan byta med varandra.

6 kommentarer:

 1. Jag får ju mail från bloglovin när det finns ett nytt inlägg att läsa. När jag såg din rubrik "Kanin" så hann min fantasi tänka för mycket innan jag kom in på din sida.
  Inte illa att du kommer ihåg drömmar nu. Du vet väl att man kan bli tröttare ju mer man sover?
  Jag fick en deja vu angående din resa. Visst har du nämnt den förr? Jag är nästan säker på att jag visste långt där inne i hjärnhuset att du skulle iväg nånstans. Hmm måste kolla igenom hela din blogg nu

  SvaraRadera
 2. Då ska jag bara sova mina vanliga sex timmar i natt.

  Och bespara dig letandet jag tror faktiskt inte jag sagt något tidigare.

  SvaraRadera
 3. Är du säker på at du inte nämnt nåt? Här inne eller inne hos mig eller nånstans? Kanske bara jag som är helt väck för jag är nästan säker på det. Eller så har jag kanske drömt det

  SvaraRadera
 4. Drömde också skumt inatt... Gravida kvinnor som dansade poledance!

  SvaraRadera
 5. Mea: Säker är jag inte. Bara 99 sådär.

  Suzan: Haha, det var ju något att drömma om det!

  SvaraRadera
 6. Hur dansar en gravid kvinna poledance, det vore nästan kul att se:)

  SvaraRadera