onsdag 8 september 2010

Sova är bra

Igår kände jag av halsen och bestämde mig för att sova bort det. Så jag sov 9 timmar i natt, vilket är ovanligt mycket för att vara mig. Och idag mår jag bra. Det kanske inte var något på gång heller, det kanske var luften där vi var, eller nåt.

Men trött är jag ändå. Kanske ska försöka komma isäng tidigt i dag med.

Har inte handlat på jättelänge, tur jag har frys. Öppnade en oöppnad mjölk som det stod den 7e på, men det funkar ju. Den jag drack ur igår var märkt 2a. Kör diskmaskinen för första gången på en vecka också och har starka funderingar på att knyta ihop och gå ut med soppåsen, den är veckogammal den med. Oluktande konstigt nog, grejerna har väl blivit mumifierade.

För övrigt fick vi en återvinningsbytta förra veckan. Som vi ska samla kompostrester i. Den påsen kommer det ta en månad att fylla.

6 kommentarer:

 1. Så bra om det går att sova bort. Drick mycket också så kanske du klarar dig.

  SvaraRadera
 2. Den byttan kommer jag ihåg! =D

  Mumifierade...haha!

  SvaraRadera
 3. Sömn eller whisky brukar funka på förkylningar

  SvaraRadera
 4. Det där med att lägga sig tidigt och sova så där många timmar, det måste jag nog prova någon dag... Sover på tok för få timmar per natt och är följdaktligen lite... trött...

  SvaraRadera
 5. Önskar sömn tog bort min dotters hosta...vi har vakat så många nätter nu så vi börjar alla bli helt slut. Skönt att du mår bättre :-)

  SvaraRadera
 6. Jag kan inte ens dricka mjölk som går ut samma dag även om paketet är oöppnat. Tror det är nån fobi jag utvecklat sen den gången jag skulle dricka direkt från mjölkförpackningen. Istället för flytande mjölk fick jag en enorm äcklig klump studsandes mot min mun

  SvaraRadera