måndag 15 februari 2010

Okamratlig bussfärd

Vi har blivit ett gäng som tar samma buss från kören. Och ibland träffar jag på dem även till. Men idag när jag hade hälsat och förklarat så var jag lite okamratlig och satte mig på ett eget säte för jag ville läsa. Boken är verkligen en "feel good" bok och jag till och med skrattade högt på bussen för att den är så träffsäker. Det är "Sirila gentlemän sökes" jag läser. Den handlar om två damer i 80-årsåldern som tillfälligt bor på ett äldreboende och som sätter in en kontaktannons. Så kärleksfullt och inkännande skildrat. Och roligt därtill.

Idag började vi lära oss Man in the Mirror, den var jätterolig att sjunga. Sen var det en gospel som jag inte minns vad den heter men den var nästan mer visa än gospel, den kommer bli häftig, särskilt slutet. Nya bänkvänner fick jag också, och så hann jag prata lite snabbt med det gäng i min stämma som jag blev kompis med förra terminen men som nu tagit den snäppet svårare gruppen. Jag saknar dem, kände jag.

Och nu ska jag försöka stämma träff med kudden, innan halvtolv! Har varit trött idag, träffade mina kompisar R & M igår och kom hem sent. Och inte var jag nykter heller. Kunde faktiskt inte dricka kaffe på jobbet imorse, så illa var det! En måndag. Fy skäms, Maj.

5 kommentarer:

  1. Låter trevligt alltihop. Och varför är det inte ok att inte kunna dricka kaffe en måndag...

    SvaraRadera
  2. Den är underbar, då har du även läst Potensgivarna?
    Jag lyssnade på båda i sommras under solen på stranden och fick mig massor med härliga skratt=)

    SvaraRadera
  3. Lev livet för fan innan livet lever fan med dig! Skit att du var bakis på en måndag.Du var värd allt skojsamt!

    SvaraRadera
  4. Mita: Det här var den första av henne som jag läste, men jag kommer definitivt att läsa fler. Och då börjar jag med Potensgivarna då! "gör kulorna ont när du ligger" Haha!

    Singlis&Mofs: Helt rätt! Det drabbar ju ingen annan än mig själv. Och möjligen kollegan som fick gå själv och hämta sitt kaffe. :-)

    SvaraRadera
  5. Vad är det med Sverige och alla dessa körer?

    SvaraRadera