torsdag 17 mars 2011

Däckad

Jag som inte varit förkyld på flera år har åkt på en dunderförkylning. Den började med ont i halsen redan innan jag åkte och utvecklades sedan till hosta och efter det blev jag snorig. Lite fel ordning, tycker jag. Jag verkligen avskyr att ha hosta. Dels gör det ont i ryggen att hosta och det gör att jag måste sitta upp. Dels har jag lite skräck för att kvävas så jag tycker det är jättejobbigt när jag får en hostattack och tycker att jag inte får luft och det känns som det bara bubblar i luftrören. Jag tror dessutom att jag nu kommit på var den skräcken kommer ifrån men det tar vi en annan dag.

På planet hem igårkväll var det ett himla hackande och hostande på folk. På jobbet däckar den ena efter den andra. Folk som, liksom jag, inte varit sjuka på åratal har blivit det.

Men jag har i alla fall inte feber. Tror jag. Men sömn är bra så nu lägger jag mig. Ska berätta mer om Barcelona sen, jag har ju för sjutton inte ens hunnit läsa ikapp hos er andra. C och jag hade långmiddag, en och en halv timme, hur trevligt som helst.

3 kommentarer:

  1. Stackare! Sov gott. Och välkommen hem.

    SvaraRadera
  2. den där förkylningsepedemin passerade mitt jobb för ca 1månad sen och la ned hälften av personalen... :/
    krya på dig!

    SvaraRadera