torsdag 10 mars 2011

Inte ett spår

Inget av det jag skulle gjort ikväll, har jag gjort. Så då får jag väl stressa imorrn istället då. Med avhårning av diverse kroppsdelar, hårtvätt, packing och allt annat jag kommer komma på är absolut nödvändigt att göra innan jag reser. 

Fast lite beror det på att jag inte känner mig hundra frisk. Jag försöker tänka bort det, men jag har ont i halsen och jag hostar lite. Men det bryter nog ut imorrn och så blir jag frisk direkt.

Väderprognosen är inte så värst lovande. Det står att Barcelona i snitt har nio regndagar i mars. Synd att fem av dem är planerade just när jag är där!

Har iaf beställt den där nya shutteln till flygplatsen på lördag morgon 0445. Alltid något. Nu, sängen!

5 kommentarer:

 1. Det kommer att bli bra, tror jag. Barcelona är en trevlig stad. Det kan finnas ficktjuvar, men det har du väl redan läst om. Jag råkade inte ut för en enda. Och tapas... jösses vilket himmelrike det är. Och människorna är trevlig. Ha det fint.

  SvaraRadera
 2. I'm from Barcelona, I know noooothing.
  Kunde inte låta bli men kommer inte ihåg riktigt var jag har hört det förut. Eventuellt är det från den urtöntiga engelska hotellserien med John Cleese.
  Skulle mest önska trevlig resa. Tar väl ett tag innan vi hörs. Vet inte hur många dagar du är borta nu och sen åker ju jag på fredag. Visserligen åker jag mot dig men ändå =)

  SvaraRadera
 3. Singlis: Jo, alla pratar om ficktjuvarna. Jag har laddat upp med midjebälte som jag har innanför tröjan och så har jag lånat en handväska (eftersom jag bara har en handväska i taget) som jag kan ha över axeln och framme på magen. Hoppas jag klarar mig.

  Mea: Låter som Pang i bygget. Men så finns det ju ett band som heter något liknande. Ett sån't där udda band. Jag kommer hem igen sent på torsdags så jag hoppas verkligen vi hinner ses innan du vänder åter till dina breddgrader.

  SvaraRadera
 4. Den nya shutteln? Trevlig resa!

  SvaraRadera
 5. Ja pang i bygget heter det ju. Jag lär springa runt och virra ett bra tag i Stockholm på fredagen om du är i närheten då. Annars kan jag säkert få till en träff någon av de andra dagarna också. Skulle verkligen varit kul att träffas. Man får liksom passa på när tillfälle ges.

  SvaraRadera