måndag 28 mars 2011

Vykort

En dag skulle vi på middag till min förstfödde. Mitt x och hans fru skulle också dit och jag fick höra att alla hennes många olika pelargoner hade frusit för att frostvakten hade gått sönder. Stackarn, jag vet hur ledsen man blir när blommor dör. Jag har en pelargon som är fin. Jag tog ett skott på den och tog med. Idag fick jag ett vykort av henne och hon skrev att skottet frodades och mådde bra.

Det är inte så många som skriver vykort numera. Synd, för det är roligt att få dem. Jag har en killkompis som gör det, och barnens farmor skickar alltid gratulationskort men annars är det långt mellan dem. Inte skickar jag några själv heller men ju mer jag tänker på det, desto bestämdare blir jag att jag ska skärpa mig på den punkten. För fler än jag tycker väl det är kul att få kort?

6 kommentarer:

 1. Jag skickar vykort om jag åker någonstans, till "gamlingarna", barnens mor- och farföräldrar. Jo ett vykort då och då är kul. Och förvånande.

  SvaraRadera
 2. Det är jätteroligt att få ett vykort...tyvärr är jag nog lite dålig själv på att skicka...ska bättra mig. Ha en bra dag.

  SvaraRadera
 3. Eftersom man ofta har kontakt på nätet med de som reser har vykorten litegrann förlorat sin funktion. Men kul är det ändå när de dimper ner.

  SvaraRadera
 4. Visst blir man glad när det ligger något handskrivet i postlådan. / Helena

  SvaraRadera
 5. Det är alltid roligt med vykort! Men som sagt det blir mer och mer sällan pga mobiler och datan.
  Kram.

  SvaraRadera
 6. Jag skriver många vykort! Tycker om att ge någon en glad överraskning i låddan!

  SvaraRadera