fredag 11 mars 2011

Tio röda fläckar

Det var länge sen jag målade tånaglarna. Nu har jag gjort det och tio små röda prickar visar vägen jag ska gå. Lite dolda på högerfoten men annars en bra vägvisare. Jag är optimistisk och packar sandaler. Spelar roll, jag kan lika gärna bli våt om fötterna i sandaler som i andra skor. Jag märker att jag packar lite slarvigt, det beror på att vi ska checka in bagaget och då är det ju inte så noga med vikten. Det blir lite "kan vara bra att ha"-packning. Har lite problem med vad jag ska läsa, dock. Boken jag läser just nu, Stendagböckerna, är väldigt bra men även väldigt långsamläsning. Och när jag reser vill jag har lite lättare lektyr. Tror jag tar med mig den och sen ser om jag hittar något på flygplatsen. Om de säljer något annan än deckare förstås.

0445 kommer shutteln. Hmmm, vilket ord. Vilket innebär att jag bör gå upp vid fyra, tror jag gör en macka ikväll och lägger i kylen. Kan ju äta den om jag hinner, annars tar jag den med mig. Det ska bli intressant att se vilka andra människor som åker i samma bil som jag. Kommer de vara trötta och otalbara?  Kommer jag vara talbar själv? Intressant.

Sent på onsdagskväll ska vi landa hemma igen. Enligt min son, flygledaren, är flygbolaget vi flyger med alltid sena så det kanske blir tidig torsdagsmorgon istället. Men, spelar roll, en frostnatt klarar jag.

Barcelona, here I come!

8 kommentarer:

 1. Ha det så himla bra!!!

  SvaraRadera
 2. Det där shuttelordet fick jag slå upp minsann för det hade jag aldrig hört förut. Men nu vet jag vad det är så man kan visst lära gamla hundar sitta. Ha det så kul nu. Jag håller tummarna för sol.

  SvaraRadera
 3. Ha det så jättekul och jag är säker på att det kommer bli toppenbra.

  SvaraRadera
 4. Här kommer några boktips: Kärlekens historia av Nicole Krauss, Oppositionspartiet av Gun-Britt Sundström, Stundande natten av Carl-Henning Wijkmark, Utrensning av Sofie Oksanen och Ut ur skuggan av Jessica Kolterjahn.

  SvaraRadera
 5. Ha det så bra och berätta allt när du kommer hem!

  SvaraRadera
 6. Hoppas att ni får en superresa!

  SvaraRadera
 7. Ha en underbar resa, kära du!
  Kram.

  SvaraRadera
 8. Får häls dig välkommen åter och hoppas att du haft en trevlig resa. Pigg glad och utvilad tillbaka till vad som genom mitt fönster ser ut som en trevande vår.

  SvaraRadera