lördag 28 maj 2011

SMS

C fick just ett sms från Karolinska. Där stod: Ditt blod har just använts till en patient. Tack.

Fantastiskt. Verkligen rätt sätt att få folk att förstå vikten av att lämna blod. Jag gjorde det förr, men nu vill de inte ha det längre och jag blev glad och stolt när C alldeles själv fattade beslutet att börja lämna när hon var arton.

Och nu, matsäck packad och kosan ställs mot Rålambshovsparken och Sthlm Maraton. Eller Marathon om man så vill, men det vill man inte.

8 kommentarer:

 1. Jag är också blodgivare och det känns bra.Fast jag får inga sms...men ibland ringer det in mig för att det börjar bli tomt i banken och då känner jag mig så viktig! :)
  Hoppas maran går bra, det ser ut att vara behaglig springtemperatur - kollar just nu på fyran.

  SvaraRadera
 2. Hoppas solen skiner på dig idag vännen!

  SvaraRadera
 3. Ja, det är ett bra sätt att få fler blodgivare tror jag, och viktigt för dom som gett att få veta att det får resultat.

  Och maraton, mjaee se går väl an men att vara med. Huja så jobbigt ;) jag blir trött bara av tanken.

  SvaraRadera
 4. Fantastiskt! Får alla sms som lämnar blod när deras blod lämnas? Väldigt bra i så fall. Måste komma ihåg att börja igen.

  SvaraRadera
 5. Hon har en helt vanlig blodgrupp så jag kan tänka mig att alla får sms. Det här är första gången hon får ett så det kan hända att det är nytt.

  SvaraRadera
 6. Jag brukar också få sms när den använder mitt blod.

  SvaraRadera
 7. Blod lämnar jag inte men när jag tänkte skriva in mig i tobiasregistret som benmärgsdonator så var jag för gammal. De tog då inte in några nya donatorer som var över 30 eller 35. Tror dock det är ändrat nu fast man får betala undersökningarna själv.

  SvaraRadera