söndag 1 maj 2011

Klar, deklar

Jaaa! Jag är klar med deklarationen! När mitt x och jag skilde oss fick jag hälften av aktierna och det är inte riktigt min grej så jag har dem bara på ett konto. Sen var det några som liksom sålde sig själva (för 9 spänn!) och därmed var jag tvungen att även deklarera en bilaga. Och inte vet väl jag när han köpte dem så jag slog till med ett datum bara. Hoppas ingen skärskådar just det.

Bebisen verkar må bra, har pratat lite kort med S på förmiddagen. De får inte ha mobiler på neonatal så han går ut och ringer. Hon ville inte suga så hon hade blivit matad 3 gånger i natt. Men i morse hade hon sugit när de stoppade in ett finger i hennes mun så då verkar det som hon har piggnat till lite. Har inte fått någon bild än. Men liten är hon ju eftersom hon bara vägde 2,7 och inget hår. Det är bra, så ska bebisar se ut tycker jag. (bara för att mina båda varit hårlösa). Sen har hon en liten bula efter sugklockan. Uj, vad jag är sugen på att träffa dem!

12 kommentarer:

 1. Jag tycker att bebisar ska ha hår. (För att min hade det dårå.)

  Förstår verkligen att du längtar! =)

  SvaraRadera
 2. Minaaa. Ett a ramlade bort där, jag har ju tre.

  SvaraRadera
 3. jag fick oxå deklarera aktier som sålde sig själva

  SvaraRadera
 4. Grattis till att du blivit mormor och att allt verkar ha gått bra även om det var lite dramatiskt

  SvaraRadera
 5. Grattis till både farmorskap och avklarad deklaration!

  SvaraRadera
 6. Åh så roligt. SUPERGRATTIS! Nu ska vi snart diskutera barnböcker du och jag. Vill gärna skicka en bok till dig om barns läsning. Mejla mig din adress. Kram!

  SvaraRadera
 7. Min äldsta vägde 2765 när hon kom ut. Den lille vägde 2440. Med tunt guldigt fjun äver huvudena. Jag ser fram emot barnbarn, hoppas jag på ett eller annat sätt får hålla i deras bebisar och göra allt det jag aldrig gjorde när de var små.

  SvaraRadera
 8. Nilla: Nä. Hårlöst ska det va! Fast iofs var det kul när jag handlade på lokala affären när S var liten och hårlös. En man, från ett hårtätare land, sa till mig med stark brytning: Du ta ägg! Ta ägg och smörja på huvud, då kommer hår!

  Shamrock: Visst var det jobbigt?

  Petra: Dubbeltack!

  Magica: Det ser jag fram emot!

  Trollet: Jag tänker göra allt det jag gjorde när de var små. Och kanske lite till. Fast kanske lite mindre också eftersom jag inte precis är bra på att rulla runt på gräsmattor längre.

  SvaraRadera
 9. Grattis! Här kan man inte vara borta utan att det händer spännande saker. Min förstfödda hade massor av svart hår som stod rakt upp. Bostadsföreningens minsta punkare :). Nästa hade inget hår alls och barn nummer tre hade så där lite lagom, tänk så olika det kan vara.

  SvaraRadera
 10. Har ju inga barn själv så jag tycker barnen får se ut precis som dom vill. Min systerson togs med sugklocka och han kunde inte ligga på rygg efteråt, det var dock otroligt så fort skallen gick till sig.

  Vad spännande när du får hälsa på. Det bör du väl få snart?

  SvaraRadera
 11. Kersti: Kul sätt att få reda på hur många barn folk har! Lustigt att det var så olika på dina.

  Ulrika: Där de är får man inte hälsa på alls. Vilket jag tycker är bra, innan de har fått i sig råmjölken har de inget immunförsvar alls (tror jag). Och mycket skumma bakterier/virus finns det och det är bra om de hinner bli några dagar innan de träffar på dem.

  SvaraRadera
 12. Ja men grattis! Hoppas att allt går bra för barn och föräldrar. De får väl filma det lilla livet och kabla ut det till dig.

  SvaraRadera