lördag 14 maj 2011

Timat

Vad har timat sedan igår då? Igår när jag av leda gick och la mig ganska tidigt. Och förskräckt vaknade vid sexsnåret men tack och lov somnade om och sov till nio. 

Gårdsstädningen började klockan tio. Jag kom ut några minuter efter slaget och redan var en mängd aktiviteter redan ibockade som påbörjade. Kratta här och där, klippa gräs, sopa grus, tvätta fönster i trappuppgångar, sopa pannrummet, tvätta tvättstugan och fixa i cykelrummet. Så jag städade hissen. Och körde med algmedel ovanpå tidingsåtervinningskärlen. Det blev så fint så.

Sen grillade vi varmkorv och kallpratade.

Därefter tyckte jag att jag gjort mitt för dagen och satte mig på balkongen och läste. (fast egentligen var det för att jag hade lite för ont för att göra något vettigt, men det förtränger jag). Läste ut en bok som en kompis till mig skrivit och gett ut på eget förlag. Jag tyckte den var bra och är dödligt imponerad.

Nu har vi ätit en god middag och C har gett sig iväg på nya äventyr med sina kamrater. Och här sitter jag och väntar på.. att få gå och lägga mig? Ska försöka anstränga mig och se på den där förbenade melodifestivalen trots att jag tycker det är skitkass och ointressant. Ska försöka.

3 kommentarer:

 1. Kolla på festivalen med mig.
  Kan inte påstå att jag hejar på Saade, låten är ju kass, men det är lite fest ändå...
  NÅN låt kanske är bra.

  SvaraRadera
 2. Jag sitter och försöker få tiden att gå, lite måste jag väl orka kolla, men ögonlocken känns väldigt tunga.
  (Sambon kom in idag och berättade hur läget är att det inte finns något hopp, dagarna är räknade, inte ens han hade förstått hur allvarligt det var). Önskar dig en bra kväll/Helena

  SvaraRadera
 3. Well, liiite kul var det. Tycker jag.

  SvaraRadera