tisdag 31 maj 2011

Tidigt

Tidigt gick solen upp. Den väckte mig redan halvfyra och då hade jag bara sovit 3 timmar eller så. Slöt ögonen mot den ljusa fyrkanten på väggen och somnade om. Till halvsex. Var lite sugen på att fortsätta läsa i boken så det gjorde jag en timme innan det var dags att gå upp på riktigt.

Trots att min kollega är borta är det lugnt på jobbet, det är nog jättemånga som tagit ledigt de här dagarna. Själv måste jag till och med jobba på fredag. Hela dan. Blä.

Har tänkt på en sak. Bloggare verkar vara mest aktiva på dagtid. På helger är det färre nya inlägg än vad det är på vardagar. Innebär det att merparten bloggar från jobbet? Intressant. Hur gör du? Och om du gör det från jobbet är det okej  att göra det eller måste du smyga?

12 kommentarer:

 1. Jag jobbar ju halvtid så för mig blir det både vecko- och helginlägg. Blogga från jobbet skulle inte funka, då har jag hela tiden annat att göra.
  Jag har också reflekterat över lugnet på helgerna och tänker att folk är mer upptagna med sina familjer då.

  SvaraRadera
 2. Justja, familjer har folk också! Tänkte inte på det.

  SvaraRadera
 3. Jag bloggar hemifrån. Drömmen är att ha en mobil som man kan blogga ifrån

  SvaraRadera
 4. Jag har en mobil som jag kan blogga från, när som helst, och det gör jag. Sen har jag ett jobb som tillåter bloggandet. Eller rättare sagt, eftersom jag jobbar med kommunikation och bland annat sociala medier så anser jag att det tillhör mitt jobb att blogga. Väldigt många på jobbet vet om att jag bloggar.

  SvaraRadera
 5. Just det ja, helgerna. Jag har ofta något inbokat som gör att jag flänger runt, men jag bloggar nog ofta mitt på dagen även på helgerna. Fast jag är ju en nattmänniska, så helst läser jag andras bloggar efter 23. Om det inte blir som idag att tonåringarna gör annat.

  SvaraRadera
 6. I do IT at HOME. Stackare dig som ska jobba tom på fredag! Jag är ledig i sex dagar nu. Najs.

  SvaraRadera
 7. Nej blogga från jobbet går inte för sig. IT policyn säger nej, nej, vi får inte ens lyssna på webradio.

  SvaraRadera
 8. Jag är en typisk sammanfattningskvällsbloggare. Sitter och funderar en stund med bloggen framför mig, som den dagbok jag aldrig skrev som ung. Men ikväll orkar jag bara kolla in andras.:-)

  SvaraRadera
 9. Ärligt talat, jag har aldrig ens varit inne på min egen blogg på jobbet. Det känns lite för privat...

  SvaraRadera
 10. Inte går det att blogga på jobbet. Varken hinner eller får. Nej det blir på eftermiddagen eller kvällen.

  SvaraRadera
 11. Jag jobbar också på fredag, rätt frivilligt dessutom! Jag bloggar mest på helgen, tror jag. För jag har ju inte heller alltid så mycket familjeliv då. Avundas dig emellanåt - du är bra på att hålla bloggen igång!
  Nej, jag bloggar inte från jobbet.
  Suss gott!

  SvaraRadera
 12. Hej!
  Hittade hit via skrivpuff. Intressant tanke, själv bloggar jag mest dagtid eller sen kväll. Är heltidssjukskriven så tiden på dagen finns ju!

  SvaraRadera