onsdag 1 juni 2011

Så nöjd!

Eftersom många är lediga lite nu och då denna vecka hade sjukgymnasten frågat om vi kunde komma redan kvart över fem till vattengympan. Hon ville slå ihop alla tre grupperna. Jobbade till halv men hann precis fram. Roligt att gympa samtidigt med de andra som jag bara träffar i duschen annars. Och jag mådde så bra, jag kunde röra mig och ta i. 

Och sen. Åker hem, är jättekissnödig, törstig och väldigt hungrig. Känner redan på doften i hallen att det finns mat. Och jo, där står en tallrik med en uppochnedvänd tallrik ovanpå. Stekt lax och hemgjort potatismos. Kanske inte så märkvärdigt men ljuvligt när man är jättehungrig och så härligt att slippa laga själv! Jag tinar lite sojabönor och häller upp ett glas vitt.

Äter och läser. Gott! Bra bok!  En bit ost efteråt och allt är fullkomnat. Den här dagen kan ta slut precis här för den är så bra den någonsin kan bli.

7 kommentarer:

 1. Så härligt! Ha en skön kväll Godnatt.

  SvaraRadera
 2. Åh, det där med att middagen är klar...härligt!

  SvaraRadera
 3. Vad bra då, men du kan inte skriva att du läser en bra bok utan att skriva vilken det är! (Eller, ja, det kan du väl rent tekniskt. Obviously.)
  Jag blir så satans nyfiken, you know.

  SvaraRadera
 4. Nilla, det är ju bara att scrolla ner till där det står "Böcker" i högerkanten. Fast nu har jag läst klart den förstås. Inlåsta - Emma Donoghue var det.

  SvaraRadera
 5. Vilken dag! De där dagarna behövs.

  SvaraRadera