söndag 24 oktober 2010

17,6

Kallt inne. C hade mössa på sig inne, det brukar hon inte ha. Saker är kalla när man rör vid dem. Men som tur är är det varmt under täcket. Fast dit ska jag inte än, jag är för pigg. Har sovit jättemånga timmar både i natt och igår så det blir nog en sen kväll.

Vi har varit hos S och ätit middag. Väldigt gott, som vanligt, det är inte klokt vad de där två är duktiga på att laga mat! 

Sen fick jag lite dåligt samvete. Syrran ringde precis när jag vaknat och satt och åt frukost och jag är inte särskilt pratbar då. Och nu fick jag reda på att en av hennes katter dött och då känner jag mig kymig. Hade hon bara andats om det så hade jag givetvis skärpt till mig och pratat, nu var jag bara jättekort mot henne.

Idag har jag uppgraderat min trådlösa router och det gick bra. Jag har dragit mig för att göra det, är lite skraj att det ska uppstå något problem som jag inte kan lösa. Men det gick som tåget. Hade förberett mig och kopierat en del av inställningarna och så använde jag en nätverkskabel till routern istället för att köra trådlöst. Skulle just vara snyggt om den gick ner mitt i filöverföringen. Så nu hoppas jag att den ska uppföra sig lite bättre och inte gå ner stup i kvarten.

4 kommentarer:

 1. Döda kattvänner är inte kul...stackars syster.

  SvaraRadera
 2. Varför är det så kallt inne?

  SvaraRadera
 3. Ring syrran vetja och var lite go och glad. DEt har du igen!

  SvaraRadera
 4. Fru Venus: Hon har en katt till, men jag förstår att det inte hjälper.

  Åsa: De håller på och fipplar med fjärrvärmen.

  Magica: Jag ringde meddetsamma i morse.

  SvaraRadera