tisdag 26 oktober 2010

Dagens bu

Första bu: Är superirriterad när jag är på jobbet. Jag ska inte gå in på detaljer men när man ändrar saker utan att ha tänkt på följderna (eller bry sig om kanske är mer relevant) och utan att informera berörda och att det sen tar en evinnerlig tid, då blir jag irriterad. Måste försöka hitta ett sätt att inte vara det, jag känner själv att jag läcker energi som ett såll.

Nästa bu: Har bitit sönder en lagning av en tand och har beställt tid hos tandläkaren.

Tredje bu: Har ont i magen, tror jag vet vad det hänger ihop med och har beställt tid hos tantpetaren.

Fjärde bu: Fortfarande svinkallt här hemma, 16,9 var det imorse. Hoppas verkligen värmen kommer igång nu när de bytt det där som hänger ihop med fjärrvärmen.

Så, nu har jag förhoppningsvis gjort mig av med all bu:n och kan leta efter något roligare att tänka på. Jag vet en sak. Men den ska jag berätta om någon vecka eller så.

7 kommentarer:

 1. Men. Sådana där kliffhängers är lite taskiga!

  SvaraRadera
 2. Oj det var många bu på en gång det. Inga fler bu:n för Maj nu på ett väldigt bra tag. Sådär minst 10 år vore bra. Jag blev dessutom påmind om att jag också borde gå till tantpetaren för den där var tredje år kontrollen. Ditt andra bu har faktiskt hänt mig också för några dagar sen =( men som vanligt får jag lära mig att leva med det.

  SvaraRadera
 3. Hm, låter som att du behöver bita någon/några på jobbet.

  SvaraRadera
 4. Åsa: Haha, jag tycker de är roliga jag! Iaf åt det där hållet!

  Mea: Det där är ju baggisar, egentligen. Är väl inte på humör för att tackla dem kanske. Eller så är det att de kom i klump. Inkl. bilen.

  Nilla: Efter jag har varit hos tandläkaren, eller före? :-) Kanske kan be att hon vässar till en gadd.

  SvaraRadera
 5. Fixa till en juste huggtand, det är ju på modet med vampyrer ...

  SvaraRadera
 6. Men, vill vill veta Bä nu! :-)

  SvaraRadera
 7. Ännu ett bevis på att du och Mea talar samma språk, tantpetaren, vad fan är det för ord, haha. Och jag håller verkligen med Åsa och Fru Venus, fram med Bä, lämna oss inte till vår nyfikenhet.

  SvaraRadera