torsdag 28 oktober 2010

Räv

Det har ju varit 2 händelser med bilen, punkan och tanklocket. Ofta händer saker i svep om 3 så jag har liksom väntat på den tredje. Idag kom den, men gick igen, tror det är klart nu. 

Var hos syrran och lämpade av sommardäcken i hennes garage. På väg från henne till bokcirkeln dök en räv upp ur diket en liten bit framför bilen. Jag minns vad jag hann tänka: Inte tvärbromsa, hellre köra på. Så jag bromsade, men inte tvär, eftersom jag hade en bil precis bakom mig. Och räven vände in i skogen igen. Tur. Både för den och för mig.

Sen hämtade jag C från hennes barnvaktsjobb. Herregud vad den ungen jobbar just nu! Först på sitt timvikariat som brevbärare. Måndag, tisdag och började hon 0730 och kom hem 19. Idag slutade hon vid 16 och åkte och barnvaktade till 21. Men det blir pengar till flygbiljetter fram och tillbaka över klotet.

3 kommentarer:

  1. Min har också jobbat som besatt. Först skola sen direkt till lagerjobb, hemma vid 20.00 på kvällarna. Själv skulle jag aldrig orka.

    SvaraRadera
  2. Rävar och rådjur. Det finns ett visst djurtema på våra bloggar tycker jag. :-) Finns det egentligen något finare i naturen än en frisk (skabbfri) räv? Kul att det verkar finnas fler av dem nu, även om det är väldans onödigt att de springer framför bilen...

    SvaraRadera