lördag 2 oktober 2010

En tur till

En tur till landet igen. Denna gång är det kräftätning i Bygdegården som står på programmet. Lekar är utlovade också, det blir roligt. Jag börjar bli en självskriven gäst däruppe, jag behöver inte ens fråga om sängplats, det är liksom givet redan.

Eftersom det är en bit norrut så har kanske höstfärgerna hunnit längre. Jag kan tänka mig att det blir en vacker bilresa. Men det är klart, jag brukar koncentrera mig på vägen när jag kör, men lite kan jag se.

Tog sovmorgon idag, har varit trött i veckan. Läste ut boken så jag kan börja på novellsamlingen av Alice Munro. Den ska egentligen vara färdigläst till torsdag nästa vecka då nästa bokcirkel är. Men just nu verkar det som Cs välkomstmiddag blir på torsdagen så då får jag hoppa över. Hennes storebror undrade om vi inte kunde ta middagen i helgen istället, han har inte fattat att på helgen är det kompisarna som kommer i första hand. I alla fall den här första helgen. På fredagen har hon planerat tjejmiddag så då tänkte jag vara hemifrån. Inte för att jag måste utan för att jag tror de har roligare utan att en förälder finns i närheten. Dock har C sagt en gång, vilket jag blev väldigt glad över, "jag behöver aldrig vara orolig att lämna dig ensam med en av mina kompisar, du funkar så bra med dem"
Kollade bioutbudet för fredagen, men jag vete gudarna om det är något jag vill se. Är så ytterligt sparsmakad när det gäller film. Kan beror på att jag nästan aldrig ser film. Annars får jag bjuda hem mig till syrran, det funkar säkert det med.

Nu är det dusch och hårtvätt som gäller innan jag packar ihop vin, reselakan, tandborste och styr norrut.

6 kommentarer:

 1. Skönt att vara godkänd ;)

  SvaraRadera
 2. Hoppas du får en fin bilfärd och en riktigt rolig kväll! :-) Kram

  SvaraRadera
 3. En film jag skulle vilja se är Susanne Biers nya "Hämnden". Jag gillar hennes filmer.

  SvaraRadera
 4. Jag går ju bara i kryssningstankar just nu :) Ska man ha hytt med eller utan balkong? Är det värt de extra pengarna som det kostar?

  I övrigt önskar jag dig en trevlig kräftkväll! Jag ska på en dito här i Månstad, där jag bor.

  SvaraRadera
 5. Hoppas du får det kanontrevligt. Håller med Ruta Ett, det är en film jag längtar efter att få se, jag gillar alla hennes filmer. Vill se den med Julia och Tova också. Men ingen av dem på bio, jag vill se dem hemma. Vilken tråkmåns.

  SvaraRadera
 6. Petra: Balkong är absolut värt pengarna! Vi hade dörren öppen och AC:n avslagen för att få in havsluften.

  Och tack för filmförslaget, det låter inte helt oävet.

  SvaraRadera