onsdag 20 oktober 2010

Dagboksinlägg

Fattade ett beslut jag kanske får ångra. Jag tog med mig bilen hem från jobbet trots att det hotas med både snö, regn, åska och drivis. Hade ju kunnat lämna den där och åkt kommunalt hem och till jobbet imorrn. Men orka. För är det isgata imorrn då tar jag inte bilen. Visserligen är ett av fyra hjul ett vinterhjul men det lär ju inte hjälpa mycket. Imorrn har jag fått tid att få nya däck på fälgarna och hela paketet påsatt på bilen. Bra. (och attans vad jag anstränger mig nu för att skriva hjul om det som består av däck+fälg).

Fick hjälp av en kille på jobbet igår att byta ut det hjul som hade en spik i sig mot ett utan. Snällt av honom, riktigt snällt.

Nu är det mörkt och blåsigt ute och jag ska ge mig iväg på vattengympan. Ska försöka gå dit i tid så jag inte rasar in i duschen med andan i halsen som jag brukar.

4 kommentarer:

 1. Jag sätter på vintervarianten på fredag, det är väl lika bra. När det väl börjar brukar det hålla på ett tag.

  SvaraRadera
 2. Jag bor ju lite mer västerut, Bohuslän, och här ska det inte bli snö så jag väntar med vinterdäcken.

  SvaraRadera
 3. Jag måste ro imorgon bitti (motorn strejkar som vanligt eftersom sambon är borta) och sen bilen - så ingen iskana tack!

  Och sen alltså - thank you baby! Du ska ha STÖRSTA tänkbara tack! Nu har jag skrivit en text om hur jag åker tåg som en normal tonåring och ytterligare en text om samma sak - förutom att när tåget kommer in på Södertälje central så står det en armé av dvärgar på perrongen med konstiga pälsmössor, slängkappor och svärd och ska ta alla av MÄNNISKOKÖN tillfånga! Ungdomarna ska föras till tabernaklet (fint ord eller hur?) och de som är över 20 kastas helt enkelt till vargarena. Fantasy typ. Tack för det superba tipset.

  SvaraRadera
 4. Åsa: Jag brukar sätta på dem tidigt, jag kan ju lika gärna slita på vinterdäcken som på sommardäcken, spelar roll, liksom. (har inte dubbar)

  Gafflan: Vänta du bara, du får nog din del när du minst anar det!

  Magica: Så roligt att ett hugskott från mig blev en genomförbar idé hos dig! Och det där låter riktigt spännande! Läskigt rentav.

  SvaraRadera