fredag 1 oktober 2010

Öl

Det är inte med avsikt jag inte är här. Det är inte så att jag försöker fjärma mig från er utan min tid har på något vis krympt som ett bomullslinne i 90-gradig tvätt.

Igår var jag på öl&whiskeymässa. Intressant nog var det syrran som ville vi skulle gå men det i sin tur berodde på att hennes dotter jobbade där. Inte helt fel eftersom provmakningen just där blev ganska omfattande och inte dyr alls. Typ gratis. Drack en porter med anis och lakritsrotsmak, den var god. Sen gillade jag Innis & Gunn's Rom Cask. Jag är ingen stor öldrickare och absolut ingen finsmakare så det var vad jag föll för. 

På ett ställe hade de godis. Fudge med olika smaker och de smakade väldans gott. En man bredvid mig köpte hela tre påsar. Då sa jag "Wow! Får jag följa med dig hem?" Typiskt mig att prata först och tänka sen. Han svarade "ja" men sen var det inget mer med det.

Fast jag inte tyckte jag drack så mycket så hade jag huvudvärk på förmiddagen. Men vid lunchtid kom jag på att det nog inte alls hängde ihop med gårdagen utan att jag glömt dricka kaffe. Hade iofs redan tagit en huvudvärkstablett så jag vet inte om det var den eller kaffet som blev botemedlet.

7 kommentarer:

 1. Varför blev det inget mer med fudgekarln? Vilket tillfälle, två flugor på smällen ;-)

  SvaraRadera
 2. Tja, han fick väl anstränga sig lite själv när jag nu öppnade så hårt. Eller så skickade jag "ointresserad"-signaler, jag tror jag gör det oavsiktligt när det bränner till.

  SvaraRadera
 3. Whisky som är så gott. Tyvärr får jag huvudvärk dagen efter

  SvaraRadera
 4. Orökig kan jag tycka är gott. Ibland.

  SvaraRadera
 5. Nästa år ska jag absolut åka ut till den mässan. Har missat den så många gånger.

  SvaraRadera
 6. Spännande Maj, hur ser de ut de där signalerna?

  SvaraRadera
 7. Singlis: Den pågår över helgen också, så du har en chans.

  Trollis: Jag vet inte själv, har just börjat inse att det kanske är så det är. Att jag utgår från att jag är ointressant och hellre avvisar än avvisas. Eller så är det också ett självbedrägeri! :-)

  SvaraRadera