torsdag 25 november 2010

Dubbelkväll

Eller trippel. Först träning efter jobbet, sen en alkoholfri dryck och middag på en pub med gamla jobbarkompisar. Smet iväg tidigt från dem för att gå på bokcirkeln. Och sen när jag skulle hem var jag inparkerad. Två fel kan aldrig bli ett rätt. Visst, jag hade ställt mig för långt åt vänster på parkeringsplatsen, det var svårt att se när det var snö. Men jag tycker inte det rättfärdigar att en gubbe ställde sig 1 dm från förardörren på min bil så att jag inte kom in. Hur tänkte han där liksom? Hämnd? Jävla kärring att parkera illa, nu ska hon få!  Men det var mest synd om honom för han fick traska ut i snön, borsta av och flytta på sin bil.

Och så har jag varit på apoteket och köpt broddar! Tvärstopp tror jag de hette. Det låter illavarslande, kommer jag stå på öronen då när tvärstoppet slår till? Och jag ska jobba stenhårt med att inte tycka det är pinsamt. Men. Måste det vara reflexer på dem så att de verkligen syns?

5 kommentarer:

 1. Modiga du. Broddar. Jag tänker tanken intensivt men nä, jag vågar inte ännu. Berätta hur de är så kanske jag ändrar mig!

  SvaraRadera
 2. Absolut reflexer. Absolut klokt med broddar. Absolut INTE pinsamt.

  SvaraRadera
 3. Broddar är nog skitbra.
  Jag hade behövt det häromdagen när det var snorhalt i Farsta.

  SvaraRadera
 4. Ibland kommer alla trevligheter på en gång! Fast inparkeringen var ju inte så kul, fast mest trist för gubben.
  Broddar är inte pinsamt - tyder på insikt!

  SvaraRadera
 5. Haha, ja, träna på att inte tycka det är pinsamt att ramla har jag fått göra en del eftersom jag ramlar då och då som bekant.
  Broddar kanske vore något för mig också.

  SvaraRadera