torsdag 18 november 2010

Oj, har det blivit torsdag?

Hur gick det till? Det var ju tisdag nyss.

Vi tog en kvällshandling, C och jag, åkte iväg vid halvåtta. Det är väldigt annorlunda att handla så dags. Det är absolut inga barn i affären. De som handlar verkar så koncentrerade och målmedvetna. Det känns som de kommer direkt från jobbet och att det här bara är ytterligare en arbetsuppgift som ska genomföras så effektivt som möjligt. De storhandlar och har minsann inga skrynkliga papperslappar som handlingslista utan här är det en lista i mobilen som gäller.

Men all kesella var slut. Det är nog fler än vi som tänker baka lussebullar i helgen. Saffran fanns det och jag är glad att jag kom ihåg, det är alltid så svårt att minnas att man ska ha det när man väl är i kassan. Särskilt eftersom jag kör självskanning och då träffar man ju inte ens någon kassörska.

Imorrn klockan 9 ska jag till den där specialisten och rotfylla min tand. Det går säkert bra. Jag oroar mig mest för hur ryggen ska klara att ligga i den där stolen. Och lite oroar jag mig för att få saliv i halsen, en liten hangup jag har. Men innan de stoppar min mun full med saker så ska jag berätta att om jag viftar med fingret så betyder det: Sug, för sjutton!

4 kommentarer:

 1. Förra året fick jag ett jättebra recept på saffranssnurror. Inte vilka sketna lussebullar som helst utan saffransbullar med fyllning som innehöll lite konjak.... mumma....

  SvaraRadera
 2. Det låter gott, sprit är ju en smakförstärkare så det passar ju bra. Jag brukar ha brännvin i mina köttbullar.

  SvaraRadera
 3. Håller tummarna för at det går bra imorgon!

  SvaraRadera
 4. Jag undrar om saffran kan bli gammalt. Har två påsar över från förra julen tror jag.

  Ska hålla tummarna för dig imorgon. Både för att salivet ska hålla sig ifrån halsen och att ryggen ska klara av stolen.

  SvaraRadera