fredag 12 november 2010

Ta bort mig

Jag blir galen. Jag har så inihelvete ont i tanden. Jag har ätit alldeles för mycket tabletter och vågar inte ta full dos mer och då hjälper det inte mot smärtan. Jag har diarre av penicillinet. Jag mår illa. Jag fryser. Jag vill att min mamma ska komma och ta bort det onda. Jag vill ha hopp om att det kommer upphöra. Jag blir tokig!

6 kommentarer:

 1. Stackare. Om jag kunde trolla så skulle jag utan tvekan ta bort ditt onda. Jag har haft tandvärk en gång och det var fruktansvärt.
  En kram får du, men det hjälper föga.

  SvaraRadera
 2. Även om jag vet exakt hur ont du har det finns det inte mkt jag kan säga för att lindra det hela. Jag vet att tabletter inte hjälper hela tiden. Ligger du ner så känns det lite mindre smärtsamt att ligga med den onda sidan ner mot kudden. Tror du skulle försöka testa Voltaren istället. Å andra sidan fick jag också ont i magen av alla tabletter när jag tog lika många som du gör nu, men den smärtan är mer uthållbar än tandvärken som dunkar sönder hela skallen på en. Som sagt inte mkt jag kan säga förutom att jag verkligen önskar att din smärta försvinner så fort som möjligt.

  SvaraRadera
 3. Usch, usch, usch, stackare. Jag kan sjunga Tulle-visan för dig om det kan lindra en aning ...? Fast å andra sidan ska väl inte JAG sjunga nåt för DIG som går i KÖR och allt ...!

  SvaraRadera
 4. Ring till tandläkaren!!!
  Du kanske måste ha en annan medicin.

  SvaraRadera
 5. Tycker som Åsa. Ring tandläkaren. Så här kan du inte ha det.
  Ktya på dig. Kram.

  SvaraRadera
 6. Jag ringde till tandläkaren men hon ringer inte tillbaka och det är telefonsvarare hela tiden. Är rädd för att hon är ledig på fredagar. Nu väntar jag på att bli uppringd av vanliga vårdcentralen, inte för att jag tror det, men jag kan ju alltid hoppas att de kan skriva ut en annan sorts penicillin. Hur jag nu ska kunna ta mig till ett apotek...

  Tack för er medkänsla, det gör det lite lättare. Inatt när jag skrev inlägget hade jag nästan panik. Jag inser det när jag ser att jag "ropar" på mamma...

  SvaraRadera