lördag 13 november 2010

Lyxmiddag

Till lunch tog jag en kopp Varma koppen och en vit brödskiva. Till middag lyxade jag till det och mosade en kokt potatis med lite smör, salt och peppar och åt med två skivor påläggsskinka. Smarrigt! Men det godaste var ett perfekt moget päron som jag skar i små bitar och åt. Dock verkar tandvärken gå i vågor för nyss hade jag jätteont igen och fick ta tabletter.

Jeezuz, vad jag snackar sjukdom! Men det är rätt påtagligt just nu och fyller min dag. Jag uppskattar väldigt era kommentarer, det gör att jag känner mig mindre ensam och det gör det lättare.

Jag har en speciell vana som gör mig glad. När jag har läst ut en bok och ska börja på en ny så tar jag fram alla olästa i en hög. Sen tittar jag på dem en och en, kanske slår upp dem och läser några rader mitt i och på så sätt bestämmer jag vilken jag ska läsa. Nu har jag tagit fram tre böcker som jag ska göra så med. Har nämligen varit uppe i en och en halv timme och tittat på teve, "Så mycket bättre" ett riktigt trevligt program. Har förresten tittat på teve flera gånger idag. En dokumentär om en norskt par där hon blir dement och ett annat program om skyddsrum.

6 kommentarer:

 1. Nu har jag tänkt så mkt på din tandvärk i ett par dagar så det skulle inte förvåna mig om min kommer som ett brev på posten vilken dag som helst hahaha

  SvaraRadera
 2. Hoppas nu att värken ger sig! Tur att du haft bra tv program och olästa böcker!

  SvaraRadera
 3. Har du provat att bedöva tanden med ren sprit? Badda lite på och runt den,ända ner till tandköttet.
  "Så mycket bättre" tänkte jag också se i går men jag ringde dottern istället! Hade ett uppdämt dotterbehov att stilla!:)

  SvaraRadera
 4. Det är en ren fröjd när man får börja äta igen! Hoppas tanden ger sig snart, kram.

  SvaraRadera
 5. Fy 17 för tandvärk, det absolut värsta som finns :-( Hoppas det blir bättre, förlora dig i böckernas värld :-) Kram på dig!

  SvaraRadera
 6. Roligt att läsa att du mår bättre. Nu ska jag snart sätta igång och koka kyckling, en nyhet för mig att låta ligga i saltlag, spännande!

  SvaraRadera