tisdag 9 november 2010

Snö!

Det snöar! Och ursäkta mig men jag tycker om det! Jag älskar den första snön, tycker om att det blir ljusare ute, tycker om doften och sen när det blir mer snö, tystandet av ljud.

Jag har varit på kurs idag och satt med ansiktet mot de stora perspektivfönstren. Först regnade det och alla streck utanför var vertikala. Sedan började en viss oording uppträda, strecken rörde sig lite åt sidorna och mer snett. Regnet hade blivit snöblandat. Sen övergick det till ren snö och marken mellan huset och vägen blev vit.

När vi gick på lunch blåste det till mellan husen, sådär så man tappade andan. En kille som gick med händerna i sina rockfickor fick snö i fickan.

Efter lunch tog jag en bild på två av mina kollegor och när jag såg den i kameran så struntade jag i dem som motiv och tog istället massor med bilder av persiennerna och det man såg utanför. Så'n är jag.

8 kommentarer:

 1. Jag hatar snö. Här har det verkligen inte lyst upp nånstans. Vi börjar ha mellan 20-30 cm snö, full storm och allt är grått-grått-grått :-(

  SvaraRadera
 2. å så fuskigt - jag bor ju där det egentligen ska vara mer snö än hos dig!!!

  SvaraRadera
 3. Snygg bild. Gillar också snö. Punkt.

  SvaraRadera
 4. Gillar snö som är snö, men inte slask. Slask tycker jag inte om

  SvaraRadera
 5. Jag gillar också alla former av snö, strunt samma om det är vått istället för torrt. Det är ju vitt.

  SvaraRadera
 6. Har lite svårt med det här att tycka om snö, men ok då...vit ullig snö som lägger sig som ett duntäcke en vacker julekväll, vindstilla och tyst.

  SvaraRadera
 7. Hmm... Snö är alltid blöt, ofta vacker, ibland vit, i stort sett aldrig njutbar. Men det är ju kul att folk gillar det. :-)

  SvaraRadera
 8. Jag tycker också om snö. Hösten och vintern är mina favoritårstider. Men jag får inte medhåll ifrån så många...
  Härliga snöiga hälsningar. Kram.

  SvaraRadera