fredag 12 november 2010

Från sjuksängen

Känsliga läsare kanske ska hoppa över det här inlägget.
Pratade med Vårdcentralen, Kåvepenin som jag fått, är det "snällaste" penicillinet så att skifta sort var ingen idé, tyckte de. Drick en massa Proviva så du får i dig goda tarmbakterier igen, sa de. Så jag vågade mig iväg till affären och köpte några liter. Drack ett stort glas och sen sov jag en stund.

Vaknade av att jag mådde illa. Så nu, förutom skiter, så spyr jag. Denna första gång, dessutom samtidigt.

Det är dags för en penicillintablett, hopppas jag får behållla den.

Det finns goda nyheter också, har inte tagit något smärtstillande sen klockan 6 i morse och det molar bara lite i tanden.

6 kommentarer:

 1. Men stackars dig! Nu är det för mycket sjuk hos dig!! Men å andra sidan kan det väl bara bli bättre och kanske nerven håller på att dö i tanden och då slutar det snart göra ont. Så var det för mig!
  Sköt om dig, så gott du kan!

  SvaraRadera
 2. Kan det vara så att du har drabbats av magsjuka också?
  Skönt att höra att det värsta har släppt i tanden i alla fall.

  SvaraRadera
 3. Jag som bara skulle titta in och knycka ditt recept på kyckling... så tråkigt håller tummarna att du snart mår bättre. Jag har också något liknande att se fram emot hos tandkirurgen och jag får ont i magen bara jag tänker på det och en hel månad till ska jag vänta. Krya på dig.

  SvaraRadera
 4. Hur känns det nu? Blivit bättre i magen? Tanvärken minskat?

  SvaraRadera
 5. Har inte spytt sen eftermiddagen iaf. Är helt borta i huvuded, mår illa så fort jag lyfter huvudet från kudden. Ligger mest och dvalar. Tandvärken har gått ned till ett uthärdligt molande bara.

  SvaraRadera
 6. Låter som det är på tillbakagång då. Du behöver säkert bara uthärda denna natten också. Drick lite avslagen cola för magen så ska du se att du mår bättre i morgon bitti.

  SvaraRadera