måndag 20 december 2010

Denna dag

Vad finns att säga om denna dagen då? Att den var rätt okej. Att jag mått bra och att jag tränade efter jobbet. Att jag åt kassler och pilaffris till middag. Att jag ligger efter som satan med de få saker jag ska göra innan jul. Att jag fått tid hos vanliga tandläkaren imorrn, en tappad krona och en ihjälbiten annan tand.

Att det var 15 cm snö på bilen. Och att killen & tjejen i bilen bredvid mig gott kunde ha väntat tills även jag kört ut från parkeringen eftersom han fick putta på deras bil för att komma ut. Det skulle ju kunna vara så att det skulle vara svårt för mig också. Nu hade jag inga problem men det är lustigt hur olika människor är. Jag skulle såklart ha väntat, fast iofs skulle jag inte ha kunnat putta!

Att jag äntligen gått ut med alla soppåsar och pappersåtervinningar. Ett klart förbättringstecken.

2 kommentarer:

  1. Det har snöat här i två dygn nu. Jag har ställt min bil utanför en butik, för det kommer bara vara min där klockan sju imorgon bitti, och då vet jag att den är min.

    SvaraRadera
  2. Bra Maj! Du verkar vara lite på uppgång igen. Jag tycker det har snöat konstant här i flera dagar. Jättemycket snö och -15 grader är inte speciellt trevligt om jag får säga min mening.

    SvaraRadera