fredag 10 december 2010

Nästan pigg

Bilden lånad från davesgarden.com
Tro det eller ej men jag började gå och lägga mig 2130 igår! Det är tidigt för att vara mig. Somnade trekvart senare och var nästan pigg när klockan ringde. Jag gick upp vilket får ses som en framgång.  Idag har solen tittat fram och det livar också upp. Stod still i kylan en lång stund när den höll på att gå ned bakom grantopparna vid handelsträdgården. Jag har köpt en amaryllis, Gervase hette sorten. Både tanken på att jag skulle göra det och själva handlingen gjorde mig lycklig. Når inte upp att hämta en bra kruka att ha som ytterkruka just nu, men det ska jag fixa om ett tag när ryggen tillåter.

5 kommentarer:

 1. 21,30 - det är min målsättning varje kväll. Det är inte4 ofta den målsättningen uppfylls....

  SvaraRadera
 2. Åh, den som ändå kom i säng i tid... Speciellt såhär på fredagkvällar är jag alldeles för pigg - och dessutom börjar ett favoritprogram vid typ halv tolv, Boston Legal. Mycket bra!

  SvaraRadera
 3. Lite spännande att se hur min naturliga dygnsrytm ser ut, den som jag automatiskt anpassat mig till nu när jag inte haft någon tid att passa: somnar vid midnatt och vaknar vid 8. Det är väldigt skönt att ha det så. Lyxigt.

  SvaraRadera
 4. Skönt att du fick sova!
  Jag måste nog också köpa mig en amaryllis, känner jag när jag läser om och ser din.
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 5. Hade jag vetat det hade jag tagit svängen om dej innan jag smet från julklappsshoppandet ännu en gång.

  SvaraRadera