söndag 5 december 2010

Om lite av varje

Tvättmaskinen. Satte på den en kväll i veckan och så dröjde det väl ett par timmar innan jag gick in i badrummet igen. Då var den avstängd, strömlös alltså. Kollade säkringen och den hade gått förstås. Fixade till det och satte på den igen. Nästa gång jag kom i badrummet stod programvredet kvar på precis samma ställe. Väldigt vältvättat kan man säga. Petade till vredet och då körde den programmet ut så när som på att den inte centrifugerade ordentligt. Troligen är filtret luddigt och det sitter så hårt så jag får inte bort det. Får be nästa person som klivier in här, som har starka nypor, om hjälp.

Julfest. Var på en båt med kollegorna på jobbet och det var riktigt riktigt trevligt! Bara promenaden dit var en njutning, det började dala snöflingor och alla upplysta hus och af Chapman var så vackra. Sen gillar jag faktiskt den jättelika julgranen som står på Skeppsbron. Den må vara överdimensionerad och "fuskig" (eftersom det är grenar instoppade i hål istället för en riktig gran) men den är läcker! Fick så många kramar av alla möjliga att jag nog klarar mig flera veckor!

Sen har jag då träffat två bloggkompisar och det är intressant att se att vi alla är likadana i skrift som i tal. Jag har ju nätdejtat en del tidigare och då har aldrig likheten mellan den skriftliga varianten och den riktiga varit så på pricken som det var nu. Det kändes väldigt skönt att det stämde och att jag kunde vara mig själv helt och hållet. De kommer hit och äter middag lite senare, de ska handla lite nu på dagen och det är  inte min favoritsysselsättning. Igår var vi en sväng på en väldigt vacker kyrkogård.

4 kommentarer:

 1. Jag kan längta efter kyrkogårdar. Är man morbid då kanske?

  SvaraRadera
 2. Åsa: Det tycker jag inte. Det är en eftertänksam och rofylld plats som man kan behöva ibland.

  SvaraRadera
 3. Det är något med kyrkogårdar som ger en ro.
  Tänk, så mycket historia på en och samma plats.
  Och oftast mycket vackra.
  När jag var yngre gick jag stora omvägar och tyckte det var kusligt.
  Nästan som en hemlig trädgård...

  /Marie

  SvaraRadera
 4. Det är vilsamt att promenera på kyrkogårdar. jag tror att jag behöver det lite då och då. Då tar jag mig en tur till Skogskyrkogården som ligger alldeles nära och laddar batterierna.
  Bloggvänner är oftast precis så trevliga som man hoppas att de ska vara. Önskar dig en fortsatt trevlig andra advent.

  SvaraRadera