måndag 27 december 2010

En måndags plus och minus

Minus

Min vänstra ytterspegel hängde och dinglade i sina trådar när jag kom till bilen imorse. Någon hade väl klämt sig mellan den och trädet jag parkerat bredvid. Det tog en stund innan jag hjälpligt fick fast den.


Upptäckte att jag tappat mitt fina guldarmband som jag haft på mig i säkert 15 år utan att ta det av mig. Jo, när jag gjorde magnetröntgen. Vet inte ens när det hänt, det kan ha varit flera dagar sen.


Plus

Jag gick och tränade efter jobbet fast jag hade hyfsat ont och min hjärna jobbade febrilt med att hitta på skäl till att jag skulle slippa. Men fy fasiken vad jag är bra! Jag tränade, bet ihop och mådde mycket bättre efteråt än innan.


Har skypedate med C ikväll.


Har börjat med ett nytt spel som jag knappt fattar något av, det är så kul att lista ut hur det går till. Det är ett PBBRPG spel (persistent browser-based role-playing game) där man har en karaktär och rollspelar med den. Ett mycket långsamt spel, det gillar jag. Och textbaserat.

8 kommentarer:

 1. Fy för dina minus. Speciellt armbandsminuset.
  :-(
  Hen hurra vad du är bra, på att gå och träna! Och lycka till med spelet.
  Hälsning en som inte fattar ngt av såna där spel.

  SvaraRadera
 2. Spelet, vad är det? Ett dataspel eller ...?

  SvaraRadera
 3. Du skulle kunna efterlysa armbandet. Visst chansen är väl inte så stor men det finns en del ärliga människor kvar i världen hoppas jag. Å andra sidan håller jag tummarna på att det ligger hemma hos dig. Kanske trillat under sängen eller nåt på natten.

  SvaraRadera
 4. Ett onlinespel. Man loggar in, som här. Och sen är det en liten värld för sig själv, just nu är min karaktär i en stad som heter Seaworld Gardens och ska börja jobba med något, oklart vad än. Hon har just fått en "simple hide dress decorated with a fringe, the hem extending to mid-calf" av en person, så hon slipper gå oklädd. Mat har hon fått också, av en annan person. Jag förstår om ni inte förstår tjusningen med det. :-)

  SvaraRadera
 5. Jag har aldrig spelat onlinespel men när jag var med hos Wollter i P4 träffade jag en kille som hade blivit bereonde av strategispel. Han spelade 18 timmar per dygn.
  Nu är inte det din grej, antar jag.
  Men är det det så sitter jag som du förstår på bra kontakter:)

  Trist med armbandet. Kolla så att det inte har fastnat i jackärmen.

  SvaraRadera
 6. Singlis: Ja, visst är jag bra! Jag har aldrig kommit sådär långt som du när det gäller träning, att det blivit ett behov.

  Mea: Jag ska ringa till Dea imorrn, det var där jag provade kläder igår. Och leta lite i sängen.

  Åsa: Jag har väldigt lätt för att bli beroende av den sortens spel. Därför har jag aldrig vågat börja spela World of Warcraft, jag skulle lätt spela mycket mer än vad som är nyttigt.

  SvaraRadera
 7. Åh, vad synd på armbandet.....

  SvaraRadera
 8. Har du hittat det? Är väldans nyfiken på vad det där är för spel men det är nog lika bra att jag inget vet.

  SvaraRadera